öncelikle konu yanlış yerdeyse özür dilerm... sorum olcaktı denetim masasıyla ilgili yüklediğim bi programın denetim masasında gözükmesini istemiyorum nasıl yapabilirm? bunun bi yolu varmı?
denetim masası!!!
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
yok galiba.....bende creative ses kartını yüklemiştim hatalı kurulduğundan uygulama çalışmıyordu ama simge denetim masasından kaldıramamıştım servis bile çözemedi format atmıştım..
windows7 kullanıyorum sanırım anlaşılmadı sorunum tam olarak yani dmk istediğim bi oyun yüklücem ve oyunun tüm klasörlerini gizli yapcam ailem görmemeli oyunu :) denetm masasında da olmazsa tam olcak program pc de olcak ama denetm masasında gözükmücek
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
windows7 kullanıyorum sanırım anlaşılmadı sorunum tam olarak yani dmk istediğim bi oyun yüklücem ve oyunun tüm klasörlerini gizli yapcam ailem görmemeli oyunu :) denetm masasında da olmazsa tam olcak program pc de olcak ama denetm masasında gözükmühımm bu akıl microsoft'un bile aklına gelmezdi varmı böle bişey ya
iilk defa böyle bir şeyi bu forumda senden duyuyorum...
Bilgisayarı güvenli modda aç(Açma tuşuna bastığın andan itibaren f8 tuşuna bas).Windowsr+r tuşuna bas.Açılan pencereye regedit yaz.Sonra da HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall anahtarını genişlet oyunun ismini bul ve sil bilgisayarı yeniden başlat gözükmeyecektir (: