Denetim Masasındaki değişiklik sızdı!

CHIP Online
06-12-2011, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 95'den beri bizimle olan Denetim Masası, bakın Windows 8 ile birlikte yerini neye bırakacak.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/dene ... ik-sizdi_30684.html

Resimlerle: Windows 8'in artıları, eksileri

Windows 8'in son yapılarından sızan yeni bir ekran görüntüsünde "Denetim Masası"nın isminin "PC Ayarları" olarak değiştirildiği ortaya çıktı.

Win8China.com'un iddiasına göre Windows ayarlarını içeren, Windows 7 ve önceki Windows sürümlerinde "Denetim Masası" olarak adlandırılan klasör, Windows 8'de "PC Ayarları" ismini taşıyacak. Siteye göre yeni PC Ayarları bölümü birçok yeni ek işleve sahip olacak, ancak bunların hangi işlevler olduğu açıklanmıyor.

Microsoft'un Denetim Masası'nın ismini değiştirmesinin arkasındaki neden, onu yeni kullanıcılar için daha anlaşılır bir hale getirmek olabilir. Ekran görüntüsünün gerçek olup olmadığını yeni sızan görüntü ve yapılarla beraber öğreneceğiz.

Tüm konu: Denetim Masasındaki değişiklik sızdı!

İzleyin: İşte Windows 8'in kurulumu!

Resimlerle: Windows 8'in artıları, eksileri

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu değişiklik kararı sizce yerinde mi?

erkan1994
07-12-2011, 06:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

evet bence yerinde hemde tamda yerinde tutturmuş bu sefer microsoft yaşasın windows 8 yaşasın microsoft sizi seviyorum ben arkadaş birde bu görüntüler eğer gerçekse yani denetim masası yerine pc ayarları gelecekse çok önemli değişik bir şey değil ama yerinde olur gibime geliyor.son not:ya çıksında bu şu windows 8 microsoft tarafından beta da olsa çıksın artık en geç ocak 2012 diye bekliyorum zamanı aşırtmasınlarda bizde kullansak beta nasıl birşey miş diye ama zamanı sarkıtmasınlar yani şubat 2012 mart 2012 deyil de direk ocak 2012 sonu yani 28 26 ocak 2012 de çıksa keşke ki çıkarsa da microsoft u şahsen tebrik ederim.yahudi deyse yahudi arkadaş adamlar işini biliyor yolunu yordamını biliyor ki çıkarıyor o kadar işte öyle tayyip züppesi gibi ermeni diasporasının la beni bir görenin alnını karıışlarım demekle kalmıyor yetinmiyor arkadaş sen onun elini avucunu yalayasın şerefsiz herif türkiyenin daha doğrusu dünyanın gelmiş geçmiş en büyük şerefsiz başbakanı olan da kendisenden başkası değildir.ve son olarak gebersende kurtulsak senden millet olarak millet için söylüyorum ben bunu birtek.