arkadaşlar hani şu avatarların olduğu bölümde deneyimli üye yada 3 yıldız alanlar varya işte onlar nasıl üç yıldız alıyor yada nasıl deneyimli üye olunuyor söylermisiniz.
deneyimli üye nasıl olunuyor?
teşekkür ederim.aslında rep olayı bu sitede yokmu.
mesaj sayısına göre olması biraz saçma değilmi.o zaman herkes gereksiz yere flood yapar.
ama bazılarında deneyimli üye yazıyor.
tamam anladım. teşekkürler adem kaya.
fakat herhangi bir rep olayının olmaması forumlarda flood a neden olmuyormu.
Rep olduğu zaman çok mu farklı oluyor ? En ufak bi yardıma bile +Rep istiyorlar ne varsa artık boş işler bunlar boş. Amacın yardım etmekse ne mesaja ne avatar'a nede yıldız'a aldırırsın ;)
Pek gerek yok Blog'a. Kendi yöntemlerinle bulduğun çözümler için felan ideal. Başka türlü forumda konuda açsan aynı şey.
üyelik rütbeleri kalkalı oldu bayagı.
uzmanına soruna faydalı cevaplar verince de yıldız alıyorsun.
ama kaç cevaba kaç yıldız veriliyor bunu da ben bilmiyorum.var mı bir ölçüt???
Uzmanına sorun bölümüne çok saçma sorular geliyor.Bunları görünce Türk insanının halini ve kapasitesini görüyorum moralim bozuluyor.O yüzden uzmanına sorun bölümüne fazla uğrmamaya çalışıyorum.
Bu üç yıldızdır, dört yıldızdır düşünenlerin çoğu hiç kimse kusura bakmasın ama aşağılık kompleksi olan insanlar.Foruma gelip yok üç yıldız yok dört yıldız diye konu hakkında hiç bir fikri olmayıp konuyla alakasız cevaplar verip boş boşuna forumu gereksiz yere meşgul etmeyin. Boş işler bunlar, geçeceksiniz.
Deneyimli üye biligisayar başında araştırma vs. yaparak kaliteli zaman geçirmeyle oluyor. Soruya değişik bir bakış açısı.
@VOY
Adam sadece merak ettiği bir şeyi sormuş, heyecan yapmanın anlamı yok.
@VOYÖncellikle sözlere dikkat. Bunun heyecan yapmakla alakası yok. Kimse yanlış anlamasın veya üstüne alınmasın, alınacaklarda alınsın. Herkes kendini biliyor. Ben soruyu soran için veya bir başkası için değil genel olarak konuştum.
Adam sadece merak ettiği bir şeyi sormuş, heyecan yapmanın anlamı yok.
Öncellikle sözlere dikkat.
Buna önce kendin uyman gerekmiyor mu?
blackinred in dediği gibi konuyu açan arkadaş sadece merak ettiği için sormuş.
Lise düzeyi psikoloji bilgisiyle kendini Freud sanıp böyle karakter tahlilleri yaparsan çok insanın kalbini kırarsın.Ama bundan da önemlisi "boş" insan olursun...
Buna önce kendin uyman gerekmiyor mu?
blackinred in dediği gibi konuyu açan arkadaş sadece merak ettiği için sormuş.
Lise düzeyi psikoloji bilgisiyle kendini Freud sanıp böyle karakter tahlilleri yaparsan çok insanın kalbini kırarsın.Ama bundan da önemlisi "boş" insan olursun...
Öncelikle bir önceki mesajımda yazdıklarımı konuyu açan, soruyu soran veya bir başkası için yazmadığımı genel olarak konuştum, kimsenin üstüne alınmamasını alıcaklarda alınsın dedim. Lise piskolojisi falan hikaye bunlar, geçeceksiniz. Atalarımızında dediği gibi "Akıl yaşta değil baştadır". Şunuda bildiğinizi sanıyorum bu forumda insanlara gerçekten yardım edenleri çoğu ortalama olarak benim yaşlarımda. Öyle daha karakterini bulamamış tiplerden de değilim. Birde boş insan olup olmadığımı siz karar veremezsiniz. Bunu sorgulama için gerekli karaktere ve sorgulama hakkınada sahip olduğunuzu düşünmüyorum ve bu konuda da boş boşuna tartışmayacağım.Son Düzenleme: VOY ~ 16 Ağustos 2010 21:49
Bu üç yıldızdır, dört yıldızdır düşünenlerin çoğu hiç kimse kusura bakmasın ama aşağılık kompleksi olan insanlar.
Demişsin, soru soran kişi de zaten düşündüğü için sormuş. Takip ediyorsun değil mi dediklerimi? Şimdi, böyle bir sorudan sonra bu tarz bir laf edersen ve buna genelleme dersen o zaman benim düşüncem "demek ki bu kişi söylediklerinin nereye gideceğini bilmeden konuşuyor" olur. Tabii eğer sen soru soran kişi düşünmeden sormuş dersen o zaman iş daha vahim bir hal alır. Hangisi? Ayrıca bir sonraki mesajında da herkes kendini biliyor demişsin. Madem herkes kendini biliyor sen bunu neden söyleme ihtiyacı duyuyorsun? Kısacası burada bir işgüzarlık sezdim ben. Gerek yok, sakin olalım. Şimdi derin nefesler alıyoruz VOY. Evet, bir, iki, üç...
Soran merak etmiş olabilir ben onun sorusuna cevap olarak değil forumda bu konudaki genel tartışmalar için konuştum. 3 mesajdırda bunu yazıyorum. @Blackinred bu arada o kadar heyecanladım ki şu an kalp krizi geçiriyorum . Boş konuşmalar ve tartışmalar bunlar, geçeceksiniz.
Ah be VOY, senin yol gösterilmeye ihtiyacın varmış da farkedememişim. Şimdi sana yapman gerekenleri söylüyorum. Bu konudaki ilk mesajını oku sonra da son mesajının son cümlesini oku ve kendinle nasıl bir çelişki içinde olduğunu gör. Ayrıca, bu "akıl yaşta değil baştadır" lafı gerçekten güzel bir laftır ancak herkesin ağzına sakız olunca değerini yitiriyor. Hele bir de bunu söyleyenleri bir duysan sanki aksini ispat etmeye çalışır gibiler. Neyse, normalde bu kadar cevap vermem ama bana bir akşam eğlencesi oldu. Buarada bu her şeye geçeceksiniz demen bana küçüklerin ezberlediği bir lafı sürekli söylemelerini hatırlattı. 15 yaşında olduğuna eminsin değil mi? Beterin beteri olmasın, yaşında daha küçük falan olmasın :) İnternet ilginç bir mecra vesselam, kimlerle uğraştığına inanmıyorsun. Neyse hadi kal sağlıcakla genç insan. Geçelim hadi biz bunları :)
Ah be VOY, senin yol gösterilmeye ihtiyacın varmış da farkedememişim. Şimdi sana yapman gerekenleri söylüyorum. Bu konudaki ilk mesajını oku sonra da son mesajının son cümlesini oku ve kendinle nasıl bir çelişki içinde olduğunu gör. Ayrıca, bu "akıl yaşta değil baştadır" lafı gerçekten güzel bir laftır ancak herkesin ağzına sakız olunca değerini yitiriyor. Hele bir de bunu söyleyenleri bir duysan sanki aksini ispat etmeye çalışır gibiler. Neyse, normalde bu kadar cevap vermem ama bana bir akşam eğlencesi oldu. Buarada bu her şeye geçeceksiniz demen bana küçüklerin ezberlediği bir lafı sürekli söylemelerini hatırlattı. 15 yaşında olduğuna eminsin değil mi? Beterin beteri olmasın, yaşında daha küçük falan olmasın :) İnternet ilginç bir mecra vesselam, kimlerle uğraştığına inanmıyorsun. Neyse hadi kal sağlıcakla genç insan. Geçelim hadi biz bunları :)@sedmayer 31 Tem 2010 tarihinde üye olmuş. Ve bunları merak etmesi normaldir. Hangimiz merak etmediki böyle bir sistem gelince. Ancak benim ilk olarak anlatmak istediğim Böyle işlerle uğraşmanın gekesiz olduğu, ikinci olarak anlatmak istediğimde son mesajımda olduğu gibi forumda bu konu ile ilgili en güncel konu bu ve bu mevzu hakkındaki düşüncelerimi buraya yazmak istedim. Bu yüzden az da olsa sert konuştum. Bir ikincisi burada akıl danışılacak bir durum ve akıl danışmaya değer kimseyi görmüyorum. Ve gereken lafları 2-3 defa değil yerine uygunsa 10 defa bile söylerim. Neyse hadi kal sağlıcakla 24 yaşındaki yaşlı insan. Geçelim hadi biz bunları :)Son Düzenleme: VOY ~ 16 Ağustos 2010 23:35