sanfigraEvinde bilgisayar olan bir kişi bilgisayarı oyun oynamanın haricinde amacına uygun iş yapmak için kullanıyorsa, ekonomik olarak daha öncelikli giderleri varsa. CHIP dergisine: DVD veya CD verme seçeneğini belki müşteriye bırakabilirsiniz. başka bir deyişle piyasada DVD'li ve CD'li iki ayrı dergi sürerek. (Öncelikle Abonelerin kendi insiyatifine bırakarak) Daha öncede Mail yoluyla ilettiğim bir şey vardı. Dergiyle beraber bir cd de verilse 10 cd de verilse dergide sadece 2 sayfa yer ayrılıyor. Önce buna bir çözüm bulunsun.Kesinlikle katılıyorum. DVD belki ihtiyaç haline geldi ama kime göre ihtiyaç? Bir ihtiyacın giderilmesini, ucuz fiyatı belirlemez. İhtiyaç olması belirler. 5 $ da olsa ihtiyacım yoksa neden alayım? CD-WR şu an işimi görüyor. Uzun bir süre daha görecek gibi.
Eskiden evime her ay 3 dergi girerdi. Şimdi yine 3 dergi giriyor ama her ay değil. (Bunda dergilerin kendilerini tekrarlamaya başlaması ve birbirleriyle rekabet edeyim derken, farklılıklarının kalmaması daha etkili oldu)
Ama bir de şöyle bir şey var: Ben dergileri zaten verdikleri cd ler için almıyorum. İhtiyacım olanı indiririm netten, sorun değil. Ama bir noktadan sonra rahatsız edici olduğunu da belirtmek istedim.
Dergi DVD vermeye baslayinca alamaz oldum
- 1
- 2
CHIP dergisinin şubat ayı sayısıyla verilen DVD diskindeki Quicktime 7 programı bir türlü yüklenmedi. Hep hata verdi. Fragmanları seyredemedim. Fakat Mart ayındaki Quicktime 7 sorunsuz kuruldu. Geçey ay verilende bir hata mı vardı?
elvis32Çift katmanlı DVD ler elbette yaygın durumdalar. Bilgisayar dergilerinden bir tanesi 8.5 GB lık DVD diski ile birlikte satılıyor. Günümüzde bir çok film çift katmanlı DVD lere basılıyor.make-believeKitaro'ya kesinlikle katılıyorum. Evde CD çöplüğü oluştu. DVD hem de Çift katmanlı olmalı.maliyetini de sen karşılaşırsın o zaman! Düşünmeden konuşmayalım arkadaşlar, çift katmanlı DVD'ler zaten yaygın değil ki ve dergiyi biraz olsun okuduysanız bu medyaların yayılmayacağını ve yerini Blue Ray ve High Definition disklere bırakacağı malumunuz.
DVD sürücü olmayan her gün bir kenara sadece 1 YTL koysa öbür ayın ortasında dergiyle beraber DVD-rom da alır bu kadar basit.
PCWORLD dergisi çift katman dvd verip okuyucuyu cd le boğmuyor en güzeli bu CHIP te geçmeli.
DVD-RW için henüz marka model belli değil belirttiğim gibi görüşmelerimiz devam ediyor. Ancak evet abonelikle beraber verilmesi planlanmaktadır. Aboneliğiniz başladığında adres değişikliği yapmanız gerekirse ayın 25'ine kadar abone@vogel.com.tr 'ye mail atarak yeni adresinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. İsterseniz 12 ay ayrı adrese de yollayabiliriz:)
STEPHANIEDVD-RW için henüz marka model belli değil belirttiğim gibi görüşmelerimiz devam ediyor. Ancak evet abonelikle beraber verilmesi planlanmaktadır. Aboneliğiniz başladığında adres değişikliği yapmanız gerekirse ayın 25'ine kadar abone@vogel.com.tr 'ye mail atarak yeni adresinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. İsterseniz 12 ay ayrı adrese de yollayabiliriz:)siz hangi kurum adına konuşuyorsunuz göreviniz ne ?burada editör isimleri kırmızı harfle geçiyor.
Arkadaşlar o zaman CHIP CD verdiğinde benim CD-ROM alacak param yok CHIP Disket mi versin deyecektiniz (Çok eskiden olsaydı mesela)Arkadaşlar insanlar yeni PC topluyorlar ama aldıkları optik ne Cd yazıcı...Peki soruyorum CD yazıcı ile Combo arasında kaç dolar fark var ? 10 dolar.
Dünyaya bir bakın...Avrupa DVD yi 2 ay sonra bırakacak biz daha yeni başladık DVD vermeye.Hala gidip dükkanlara VCD alıyoruz.
DVD şart,lüks değil bence.
dvd nin verilmesi cd yazıcıdan dvd ye rahatça geçilmesinden sonra başlandı. bana kalsa geç bile başlandığını söyleyebilirim. ayrıca chip daha ne yapsın artık hem 1 dvd 2 cd veriyor. isteyene cd leri de hazır. bu cd ler dvd okuyucuya sahip olanlar için değil. chip cd okuyucusu olanları da düşünüyor aslına bakarsanız. bence bir an önce bi dvd okuyucu ya da yazıcı almaya bakın...
TT06Blu Ray verilsin:)...şaka bi yana ilk önce şunu söylemek istiyorum arkadaşlar a-l-a-m-ı-y-o-r-u-m diyor arkadaş nete zor para ayırıyorum diyor siz halen 40 YTL+taksit diyorsunuz bence bunun yerine CHİP bir firmayla İRTİBATA GEÇSİN VE CHİP ALIRKEN İSTYEN TAKSİTLE DVD ROM SAHİBİDE OLSUN YANİ CHİP İN FİYATI DEĞİŞMESİN AMA YAPACAĞI ANLAŞMA İLE HERKES DVD ROM SAHİBİ OLSUN,ABONELİKLERDE OLDUĞU GİBİ AYNEN...(HANİ ABONE OLURSANIZ UCUZA ALIYORSUNUZ YA)Merhaba
LG 4167 DVD-RW için 6 aylık abonelikle beraber Ufotek firması ile birlikte bir kampanya düzenledik. Yazma hızı 16 x Dual Layer DVD Yazıcı ve Kutulu 6 aylık Chıp aboneliği ile birlikte 72$
Geniş bilgiyi:
adresinden alabilirsiniz.
ya yeter ya :D
ben dvd-rw aldim :D
45$ civari
LG Hepsini yaziyo okuyo, Double Layer bile :D
iyi bir kampanya dvd writerı olmayanlar için iyi.
Asu BozyaylaMerhabaGerçekten süper kampanya..
LG 4167 DVD-RW için 6 aylık abonelikle beraber Ufotek firması ile birlikte bir kampanya düzenledik. Yazma hızı 16 x Dual Layer DVD Yazıcı ve Kutulu 6 aylık Chıp aboneliği ile birlikte 72$
Geniş bilgiyi:
Böylece dergiyi alamama nedenlerinden veya bahanelerinden önemli birinin önüne geçilmiş olur..
Bir de üstüne 6 ay CHIP dergisi..
CHIP aboneliği Writer`ın fiyatını çıkarınca yaklaşık 28 YTL`ye geliyor..(üşenmedim hesapladım..:)))
Dahası Şam`da kayısı..:))Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 28 Mart 2006 01:27
CU_GS7MerhabaAsu BozyaylaMerhabaGerçekten süper kampanya..
Geniş bilgiyi:
Böylece dergiyi alamama nedenlerinden veya bahanelerinden önemli birinin önüne geçilmiş olur..
Bir de üstüne 6 ay CHIP dergisi..
CHIP aboneliği Writer`ın fiyatını çıkarınca yaklaşık 28 YTL`ye geliyor..(üşenmedim hesapladım..:)))
Dahası Şam`da kayısı..:))
Ürünün piyasa fiyatı 51$+KDV yani 60,18 $ =81.24YTL Abonelikle Kdv Dahil 72$=97,2 YTL 6 aylık abonelik için ödediğiniz ücret sadece 15.96 YTL oluyor
- 1
- 2