Kesinlikle katılıyorum. DVD belki ihtiyaç haline geldi ama kime göre ihtiyaç? Bir ihtiyacın giderilmesini, ucuz fiyatı belirlemez. İhtiyaç olması belirler. 5 $ da olsa ihtiyacım yoksa neden alayım? CD-WR şu an işimi görüyor. Uzun bir süre daha görecek gibi.sanfigraEvinde bilgisayar olan bir kişi bilgisayarı oyun oynamanın haricinde amacına uygun iş yapmak için kullanıyorsa, ekonomik olarak daha öncelikli giderleri varsa. CHIP dergisine: DVD veya CD verme seçeneğini belki müşteriye bırakabilirsiniz. başka bir deyişle piyasada DVD'li ve CD'li iki ayrı dergi sürerek. (Öncelikle Abonelerin kendi insiyatifine bırakarak) Daha öncede Mail yoluyla ilettiğim bir şey vardı. Dergiyle beraber bir cd de verilse 10 cd de verilse dergide sadece 2 sayfa yer ayrılıyor. Önce buna bir çözüm bulunsun.
Eskiden evime her ay 3 dergi girerdi. Şimdi yine 3 dergi giriyor ama her ay değil. (Bunda dergilerin kendilerini tekrarlamaya başlaması ve birbirleriyle rekabet edeyim derken, farklılıklarının kalmaması daha etkili oldu)
Ama bir de şöyle bir şey var: Ben dergileri zaten verdikleri cd ler için almıyorum. İhtiyacım olanı indiririm netten, sorun değil. Ama bir noktadan sonra rahatsız edici olduğunu da belirtmek istedim.