ben 2003 yilindan beri dergiyi takip EDERDIM, ama artik almiyorum cunku DVD veriyor, DVD surucum yok, fiyat lar bana yuksek geliyor alamiyorum, zaten almisken DVD yazici alsam iyi olur diyorum, derginin CD li versiyonunuda cikartsaniz olmazmi? Mesela 3 cd verin ama dvd deki programlarin en iyileri olsun mesela:
DVD de:Bircok 3D Modelleme programi var
CD de:1 Tane 3Ds Max 8 olsun ,Microsoft Visual Studio oolsun.video ve oyun koyulmasin, yada ayri bi cd yapilip konsun,
yani o DVD yazisini gordukten sonra hic alamadim, fiyatini bile bilmiyorum ne kadar oldu?
Dergi DVD vermeye baslayinca alamaz oldum
- 1
- 2
Chip cd de veriyo.1 dvd +2cd.Sadece dvd verse anlarım bu şikayetini.1 tane dvd vermesi dergiyi almamayı gerektirmez bence.Dergi içeriğide önemli.
DVD leri saklarsın dvd-rom alınca tadını çıkartırsın.
ama, asil onemli programlar dvd veriliyo, ben diyorum ki cd versiyonunda sadece onemli programlar, ornek bircok 3D program koymak yerine en iyisi olan 3Ds Max 8 konsun yani bu bir ornekti
ben şahsen dergiyi cd veya dvd veriyor diye değil bir pc dergisi almak için alıyorum.bu tür cd leri ekstra olarak bakmak lazım.kaldıki bir dvd rom sürücü sadece $23.
iste, bende 23$ yok zaten internet e zor para ayiriyorum
2-)Almisken sirf dvd rom degil dvd-rw aliyim derim ama o daha pahali oldugu icin zor
DVD verme kararında bizi en çok düşündüren konu, DVD sürücüsü olmayan okuyucularımızdı. Sırf bu yüzden çok uzun süre DVD vermeyi erteledik ancak DVD artık bir lüks değil gereklilik halini almış durumda. Beklenen oyunlardan sadece birinin demosunun boyutu bile 700 MB'ın üzerinde, bazı tam sürüm programlar yüzlerce MB büyüklüğünde iken dijital ortamlar üzerinde okuyucuya istediğimiz içeriği ulaştırabilmek için DVD'nin zorunluluk haline geldiğini anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.
DVD ve CD içeriğinin belirlenmesi/planlanması konusunda ise, yukarıdakine benzer okuyucu talepleri bizim için çok önemli.
Cem bey cdlerde popüler oyunların demolarını görmek istiyoruz. NBA 2006 FİFA 2006 CALL OF DUTY 2 BATTLEFIELD 2 VE STRATEJİ OYUNLARI
Cem ŞancıDVD verme kararında bizi en çok düşündüren konu, DVD sürücüsü olmayan okuyucularımızdı. Sırf bu yüzden çok uzun süre DVD vermeyi erteledik ancak DVD artık bir lüks değil gereklilik halini almış durumda. Beklenen oyunlardan sadece birinin demosunun boyutu bile 700 MB'ın üzerinde, bazı tam sürüm programlar yüzlerce MB büyüklüğünde iken dijital ortamlar üzerinde okuyucuya istediğimiz içeriği ulaştırabilmek için DVD'nin zorunluluk haline geldiğini anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.kesinlikle katılıyorum.DVD ve CD içeriğinin belirlenmesi/planlanması konusunda ise, yukarıdakine benzer okuyucu talepleri bizim için çok önemli.
Hadi başka dergiler sadece CD verseler,sadece Chip DVD verse anlarımda...Diğerleri normal CD bile vermiyor artık.Chip ise hem DVD+2CD veriyor.Bundan iyisi bence şamda kayısı...
DVD konusunu kesinlikle destekliyorum! Bence geç bile verilmeye başlandı.
Ne bileyim, bu mesele benim ekran kartım kaldırmıyor lutfen benim kartımın özelliklerinde oyun demoları verilsine kadar gider boyle yapılırsa.
Bir zahmet teknolojiye ayak uyduralım. Bir DVD Sürücü temin edip tadını çakaralım!
Basit Kit bölümünün dvd'de değil cd'de verilmesini istiyorum.
bende de dvd yok ama bir yerlerden bakıyorum bu arada belkide en düşük sistem bende p3 128mb ram 8 mb vga 24x cd rom floppy bozuk 1 adet usb 1.1 model Acer travel mate 734TX hepsi bu
saygılar...
Bence de geç kalındı...bugün hala cd yazıcı takanlar var..dvd artık şart...bir gta san anedreas cd de 6 iken(ki bu yasal olmayan yolla yapılıyor)dvd de tek dvd...bir de bazı arkadaşlar dvd cd si diyor...yanlış bir kullanım dvd dvd dir cd de cd...dvd cd si diye br şey olmaz...zaten dvd digital versatile disc demek...
DVD ROM lar ilk çıktıklarında taa 500$ fiyatları vardı. Ama şimdi en kral bir DVD ROM 40,00 YTL. Kredi kartınız varsa taksitle bile alabiliyorsunuz.
Kesinlikle yanlış anlaşılmasın lütfen. Ama bir evde bilgisayar ve internet var ise, her ay pc dergisi alınıyorsa bırakın o evde DVD ROM da olsun artık.
DVD ROM olsun diyen bazı forumcu arkadaşlara şu şekilde bir soru sormak istiyorum. Evinde bilgisayar olan bir kişi bilgisayarı oyun oynamanın haricinde amacına uygun iş yapmak için kullanıyorsa, ekonomik olarak daha öncelikli giderleri varsa. CHIP dergisine: DVD veya CD verme seçeneğini belki müşteriye bırakabilirsiniz. başka bir deyişle piyasada DVD'li ve CD'li iki ayrı dergi sürerek. (Öncelikle Abonelerin kendi insiyatifine bırakarak) Daha öncede Mail yoluyla ilettiğim bir şey vardı. Dergiyle beraber bir cd de verilse 10 cd de verilse dergide sadece 2 sayfa yer ayrılıyor. Önce buna bir çözüm bulunsun.
topaz42DVD ROM lar ilk çıktıklarında taa 500$ fiyatları vardı. Ama şimdi en kral bir DVD ROM 40,00 YTL. Kredi kartınız varsa taksitle bile alabiliyorsunuz.Bencede doğru yazmıssınKesinlikle yanlış anlaşılmasın lütfen. Ama bir evde bilgisayar ve internet var ise, her ay pc dergisi alınıyorsa bırakın o evde DVD ROM da olsun artık.
Dergiye 6 ytl verebilen bir insan üstüne 35 ytl koyup bir dvd-rom alır herhalde.Bence cd ler tümden kaldırılıp hep dvd verilse cd kalabalığından kurtuluruz. Mesela ben 420 lik bir cd çantası aldım bu dergiden gelen cd leri saklamak için yarısı doldu.
Kitaro'ya kesinlikle katılıyorum. Evde CD çöplüğü oluştu. DVD hem de Çift katmanlı olmalı.
make-believeKitaro'ya kesinlikle katılıyorum. Evde CD çöplüğü oluştu. DVD hem de Çift katmanlı olmalı.maliyetini de sen karşılaşırsın o zaman! Düşünmeden konuşmayalım arkadaşlar, çift katmanlı DVD'ler zaten yaygın değil ki ve dergiyi biraz olsun okuduysanız bu medyaların yayılmayacağını ve yerini Blue Ray ve High Definition disklere bırakacağı malumunuz.
illa rakip dergi 3 cd veriyor diye her ay 3 cd vermek gereksiz bence tek bir dvd verilmeli.gereksiz şeylerle dolu 3 cd yerine faydalı program ve oyunlarla dolu tek dvd YETERLİDİR.
Çoğu okuyucu(benim şahsen karşılaştıklarım) cdleri sadece chip te verilen ipucu larda lazım ise kullanıyor. gerçektende cd-dvd lere promosyon gözüyle bakmak lazım. basic kitin her ay cdde verilmeside ne demek? bu cd leri boş yere doldurmak demek. benim de dvd im yok ama öss den hemen sonra alacağım. bir teknoloji dergisi teknolojiyi devamlı takip etmesse olurmu(bize örnek olması açısından) ayıp yani dvd-rom umuzudamı chip versin?
Dvd verilmeye geç bile kalındı. Sizce ne yapılmalıydı 10CD verilmesi daha mı uygundu?
Blu Ray verilsin:)...şaka bi yana ilk önce şunu söylemek istiyorum arkadaşlar a-l-a-m-ı-y-o-r-u-m diyor arkadaş nete zor para ayırıyorum diyor siz halen 40 YTL+taksit diyorsunuz bence bunun yerine CHİP bir firmayla İRTİBATA GEÇSİN VE CHİP ALIRKEN İSTYEN TAKSİTLE DVD ROM SAHİBİDE OLSUN YANİ CHİP İN FİYATI DEĞİŞMESİN AMA YAPACAĞI ANLAŞMA İLE HERKES DVD ROM SAHİBİ OLSUN,ABONELİKLERDE OLDUĞU GİBİ AYNEN...(HANİ ABONE OLURSANIZ UCUZA ALIYORSUNUZ YA)
Merhaba
Abonelikle birlikte DVD ROM verilmesi için firmalarla görüşme içerisindeyiz. Nisan veya Mayıs ayında size bu imkanı sunabileceğimizi umuyorum.
- 1
- 2