Merhaba Chip ailesi;
Chip dergisini yaklaşık 2,5 yıldan beri takip etmeye çaılşıyorum.
Ocak 2005 sayısına kadar çok beğeniyordum.Fakat Ocak 2005 sayısı üzerinde fazla durulmamış herhalde.Mesela Ocak 2005 sayısında sayfa 34'den 52'e atlamış.Yani sayfalar eksik.Bir diğer konu ise Aralık 2004 sayısında gelecek sayıda (Ocak 2005)Dvd yazıcıları test edeceğinizi söylemişiniz.Ama Ocak 2005 sayısında merakla beklediğimiz Dvd yazılar testi yok.Bu arada çok beğendiğim Cd kapaklarını neden devam etmiyorsunuz.Böylece verdiğiniz Cd'leri Cd arşivinden bulması kolay oluyordu.Tekrar Cd kapaklarına devam ederseniz sevinirim.Bir de sizden bir isteğim olacak yaparsanız sevinirim.Yeni bir bilgisayar alacağım.Ama kasalar hakkında karar veremedim.Atx - btx kasaları test ederseniz sevinirim.
iyi çalışmalar.
DERGİDEKİ EKSİK SAYFALAR HAKKINDA
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
197 mesaj
Yıllanmış Üye
744 mesaj
beyler chıp duzelıyor eskı chıp olacak bu gıdısle bence chıp bu sorunlarını matbayla cozer...
Yıllanmış Üye
936 mesaj
sürekli aynı şeyi söylemekten ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum, yok umuyorum yok bekliyorum yok ümit ediyorum ne bu yani, merak etmeyin bu laflarınızın hiç etkisi olduğunu sanmıyorum, bir kerede anlaşılması lazım her şey
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj
alıntı:
Gönderen : Razielsürekli aynı şeyi söylemekten ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum, yok umuyorum yok bekliyorum yok ümit ediyorum ne bu yani, merak etmeyin bu laflarınızın hiç etkisi olduğunu sanmıyorum, bir kerede anlaşılması lazım her şey
+1 çok haklısın raziel.
Yıllanmış Üye
150 mesaj
millet ümidi kaybetmeyin yavaş yavaş toparlanmaya başladı bu dergi. İnşallah eski haline gelir