chip dergisine aboneyim fakat her ay aynı şeyi yaşamaktan bıktım neden bayiler gibi abonelerede aynı zamanda ulaşmıyo dergi geçen ay ayın 20 sinde elime geçti ondan önceki ay tam zamanında geldi ama ondan önceki aylarda da hep bu şekilde oldu ben dergimin her ayın 1. yada 2. gününde elimde olmasını istiyorum zaten pek vakit ayıramıyom bide geç gelince dergileri hiç okuyamıyorum. Buna bi açıklama ve çözüm getirilsin.
Dergim hala bana ulaşmadı!!
- 1
- 2
chip in dagıtıcısıyla cııddı sorunları var anlasılan ama insallah en kısa surede bu sorunu cozerler...!!!!
valla ben bilim teknik'e abone olmuştum geç geliyodular ondan artık abone felan da olmayacağım
cidden ya! abone olsanda olmasan da geç geliyo. umarım biran önce bu problem çözülür.
problem dağıtım şirketindeyse değiştirsinler. Adamı gerçekten aldığına pişman ediyolar.
Yauv arkadaş adamı pişman ediyorlar..Dağıtımla alakası yok çünkü sen ne zaman kargoya veriyorsan o zaman geliyor..Daha kargoya verilmemiş ki sana gelsin...
Tek suç chip yetkililerinde...
valla en sağlamı abone olmamak. nede olsa bayilere en geç ayın 2-3'ünde bilemedin 4'ünde gelir.hiç ayın 20'sine kadar beklemene gerek yok. ben şahsen böyle yapıyorum. ayrıca bu abone probleminin bir tek Chip'te olduğunu sanmıyorum . çoğu dergilerde böyle oluyor diye düşünüyorum.
yesilli haklı, bu şekilde giderse işler hiç umulan şekilde olmayacak.
bende sırf zamanında gelmediği için abone olmadım.
büyük sorun değil diyen mi oldu? ben de aboneyim ama beni de sinir etmeye başladı bu durum, böyle giderse seneye abone olmam.
ben abone olmadım olmamda (bunları duyduktan sonraa...)
brn bi daha abone olmam az önce belirttiğim gibi...
olmaman için bir ton neden var haklısın kardeş ne diyeyim
helal valla adamlar resmen dalga geçiyor ayın ondördünde telefon açıp dergimin gelmediğini belirttiğim görevli dağıtım şirketiyle görüşüp size bilgi vereceğim deyip beni oyaladı iki gün geçmesine rağmen ne arayan ne soran var ve dergimde gelmediabonelikmi hemde chıp,e assssslllaaaaa...
Başka bir dergiye aboneyim her ayın ilk günü geliyor. Ayın ilk günü cumartesi pazar ise ilk pazartesi geliyor geliş saati 14:00-16:00 arası.
Arkadaşlar dergi bana ayın 9'unda bırakılmış fakat hiç tahmin edemeceğim bir yerde ama bir şekilde ulaştım.
BEn tüm bu olanlara ragmen üye olucam arkada_lar bu dergiye güvendiim için.. in_allah güvenimi bosa ç1karmazlar ....
Tekrar aynı muhabbet chip yöneticileri bu kurdukları forumu hiç gezinmiyolar herhalde ayın 7 oldu dergim hala piyasada yok ben bundan sonra dergimi en geç ayın 2 sinde elimde olmasını istiyorum.....
alıntı:
Gönderen : ottomanpowerTekrar aynı muhabbet chip yöneticileri bu kurdukları forumu hiç gezinmiyolar herhalde ayın 7 oldu dergim hala piyasada yok ben bundan sonra dergimi en geç ayın 2 sinde elimde olmasını istiyorum.....
arkadaş şu alttaki başlığı bir oku selçuk bey fikrini beyan etmek istemiyormuş.ben de bundan sonra chip forumlarına katılmıyorum dergi de almmıyorum.hakkınızı helal edin.bu forumun yetkilileri kendini birşey zannediyor.bi zhmet üyeliğimi de silsinler.biliyorum kmsenin umurunda olmayacak zaten varklığım da yokluğum da bir şey farkettirmez.çok sağolun teşekkürler.forum yetkillileri size teşekkür etmiyorum bildiğiniz yolda devam edin.arkadaşlar hakkınızı helal edin.
- 1
- 2