Merhabalar,
Chip Aralık dergisi aldım ama içinden DVD çıkmadı. Dergide CD var ama DVD yok. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Merhabalar,
Chip Aralık dergisi aldım ama içinden DVD çıkmadı. Dergide CD var ama DVD yok. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Konuyu olabilecek en yanlış yere açmışsın. Bundan sonra daha dikkatli olursun umarım.
Selçuk İslamoğluEğer CHIP CD'lerinizde sorun varsa,Buradan bir sonuca ulaşabilirsin sanırım.Lütfen abone@vogel.com.tr adresine email ile veya (212) 217 93 71 no'lu telefondan mesai saatleri içerisinde Abone servisi'ne sorununuzun çözümü için danışabilirsiniz.
Son Düzenleme: Özalp ~ 21 Aralık 2006 10:50
lütfen kurallara uyalım.her konunun ayrı bir bölümü wardır siz burada bu konuyu ilgilendirmeyen tamamen yalnış bir konu açmışsınız.
eğer chip ile ilgili bir sorununuz var ise bunu uzmanına sorun bölümünden hallediniz.
sezerrrrlütfen kurallara uyalım.her konunun ayrı bir bölümü wardır siz burada bu konuyu ilgilendirmeyen tamamen yalnış bir konu açmışsınız.arkadaş sorununu çoktaan halletmiştir heralde keşke cevap yazmadan önce tarihe baksaydın
eğer chip ile ilgili bir sorununuz var ise bunu uzmanına sorun bölümünden hallediniz.
Hortlamadan öte bu kısım ne alaka?
"...eğer chip ile ilgili bir sorununuz var ise bunu uzmanına sorun bölümünden hallediniz."
Uzmanına SorEğer CHIP dergisi ile ilgili yorumlarınız varsa buraya tıklayarak iletebilirsiniz.Coşkun OLCAHortlamadan öte bu kısım ne alaka?"...eğer chip ile ilgili bir sorununuz var ise bunu uzmanına sorun bölümünden hallediniz."
Son Düzenleme: man on the moon ~ 26 Mayıs 2009 15:13
emovicMerhabalar,2006 yılında açılmış bir konu , moderatör tarafından dün güncelleniyor ne garip bir durumChip Aralık dergisi aldım ama içinden DVD çıkmadı. Dergide CD var ama DVD yok. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Güncelleme: Serkan Karadaş [Dün 20:07:34]