Selamlar
Ayın 4'ü Ankara merkezdeyim ve dergi hala elime ulaşmıyor. Sorunlarımızı yazmak için mail adresi var ama derginin elime geç geçme konusunu bir türlü çözülmedi.
Selamlar
Ayın 4'ü Ankara merkezdeyim ve dergi hala elime ulaşmıyor. Sorunlarımızı yazmak için mail adresi var ama derginin elime geç geçme konusunu bir türlü çözülmedi.
ayın 4 ü ve yeni dergi elime ulaştı bu nedir yav?
evet ben qayın 7sinde buldum... halbuki blueJean dergisi ayın 26sında bayilerdeydi... bence chip de dağıtımı hızlandırmalı...
rakip dergiler ayın başından önce dergilerini okurlarıyla buluşturuyorlar, chip bir an önce bunun önlemini almalı, çünkü bu hantallık abone olmak isteyenlere engel olduğu gibi abone olanların da abone olduklarına pişman olmalarına yol açıyor, bilmem anlatabildim mi?
aynen katılıyorum sana elvis.
Selim (Alıntı):Bilmem anlatabildin mi?
Valla ben anladım da Chip anladı mı bilemem?
Az önce zil çaldı..Adam geldi hatta adam bir üst kata çıkıyordu..hoop nereye dayı dedim..Elinde Chip dergisi beni arıyor..Bana birde şunu demezmi..Bulamasaydım 2 hafta gelmezdim ..Ulan adama bak bir haftadır onun yüzünden evdev ayrılamıyorum..Bir de 2 hafta diyor..Adama öyle bir pis baktım ki.Aha dedim..2005 yılının tüm sayılarını şimdi getirecek bir daha bu eve gelmemek için...Koşarak ayrıldı apartmandan adam..
Duyuyormusun CHIP senin yüzünden KATİL oluyordum az daha..
(Not:Çok pis bakarım)
sen baya sert konuşuyorsun bu forumda dikkatimi çekti de, her an kavga edecek bir halin var.
Arkadaşlar ayın 11 hala dergi elime ulaşmadı. Ayıptır. Ben bu satırları yazmaya utanıyorum. Sorumluları ne düşünüyor, kendi vicdanlarına bırakıyorum. Bu kadar ciddiyetsizlik olmaz.
Memleket nere kardeş..İstanbul daki üyelere ayın 8-9 gibisi geliyor da...
dergi ayın yarısında çıkıyor piyasaya sanki
Ayın 16'sı dergi hala yok. Sorumluları hiç mi sıkılmıyor bu duruma?
Ayın 17'si dergi hala yok. Bize verilen saygı düzeyinin belirten değişkenler arasında sanırım bu da var.
Arkadaşlar dergi bana ayın 9'unda bırakılmış fakat hiç tahmin edemeceğim bir yerde ama bir şekilde ulaştım.
Merhaba
Derginizi getiren kurye ile bir problem yaşandıysa abone@vogel.com.tr adresine adınızı ve adresinizi belirtirseniz dağıtım firmamızdan hemen bu konu hakkında bilgi alabiliriz. Kurye 2 hafta sonra geleceğim şeklinde zaten size cevap veremez müşterilerimize ulaşamadığımızda haber formu bırakılır ve bu haber formuna tarafınızdan dönülmezse 2 gün içerisinde tekrar adresinize gelinir.