DERGİNİN TEMMUZ SAYISINDAKİ CDLERİNİN İÇERİĞİNDE NELER OLMALI.NE TÜR PROGRAMLAR.NE TÜR OYUNLAR.NEBİLİEYİM YANİ BİR DAHAKİ SAYIYI ALDIĞINIZDA İÇİNDEN NELER ÇIKMALI.
::::::::::::::GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM::::::::::::::::
DERGİNİN TEMMUZ SAYISINDAKİ CDLERİNİN İÇERİĞİNDE NELER OLMALI.NE TÜR PROGRAMLAR.NE TÜR OYUNLAR.NEBİLİEYİM YANİ BİR DAHAKİ SAYIYI ALDIĞINIZDA İÇİNDEN NELER ÇIKMALI.
::::::::::::::GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM::::::::::::::::
Sınavlar bitti biraz eğlenmek hakkımız biraz eğlencelik şeyler olmalı
eğlenceli dosya konuları olmalı..cdlerde eğlencelik birşeyler olmalı..yaza girdik insan ister istemez böyle şeyler istiyor.. :D
aslında verdiği cd ler o kadfar önemli değil ki? haziran sayısındaki cd lere daha hiç bakmadım bile
anlamıyon ondan bakmıyorsun.
oyunları başka yerdende oynayabilirsin oyun cd si için almıyorum dergiyi yada başka ne olursa olsun dergi için alıyorum sadece
chip dergilerinde oyun bulunmuyor ki kızım
sadece oyun demededim zaten başka ne olursa olsun okursan yazdığımı daha dikkatli ayrıca benim adım var, ve daha fazla tartışmak istemiyorum
sizce dergi içinde daha çok oyun film fragmanı vb. şeyler mi olmalı.yoksa daha çok programa yer verilerek bunlar azltılmalı mı.
cd arşivi istiyorum.Mesela son 3-4 yıllık olabilir.Hangi program ve sürümü hangi yıl ve sayıda hangi boyutta vs. gibi bilgilerle verilebilir.Başka türlü onları bulmak onlarca cd de kolay değil.
Bişey daha unuttum .Özür.
Chip cd lerinde ençok kullanılandan başlanarak programların kullanım açıklamaları şekillerle Türkçe konuşmalı ve uygulamalı olarak verilmeli.Tabi bunlar winamp,WMplayer,Outlok expres,Photoshop gibi programlar değil..
Mesela System Mechanic 4 professional dan başlanabilir.Veya bu konuda anket yapılabilir.Malum ingilizceler okul bilgisi bunlar da programları açıklamaya yetmiyor.(Mesela boot-sözlükte ayakkabı bağı diye geçiyor.Ama PC de ne alaka gibi..
eğlencelik dediysek oyun kastedmedik ki? Flashla filan hazırlanmış eğlencelik şeyler mesala
Yaw klasik programlar verilmemeli.Değişik Tarzda ne bileyim garip programlar olmalı.Oyun moyun gereksiz.
evet değişik programlar verilmeli.bu konu da tamamen sana katılıyroum.ayrıca flash falan da verebilirler.ilginçlikler biraz artırılabilir.
bence eğlencelik şeyler heryerden temin edilir. kendi adıma konuşuyorum eğer daha çok animasyon, montaj, gb. birazda günlük yaşantımızda ve işlerimizde kullanabileceğimiz türde şeyler olabilir. örnek olarak koruma programları gb. teşekkür ettim.