Bir ders cd'siNİ çalıştırmak istaediğimde; ders sayfası açılıyor ancak sonra devam etmiyor, donup kalıyor. Ancak, Crt+Alt+Delete ile ekranı açabiliyorum. Başlat+Çalıştır+Sysdit+Tamam ise dediğimde ise, açılan pencerelerden en öndekinde C:\CONFİG.SYS Cannot open this file. uyarısı bulunmaktadfır Bu ne anlama gelmektedir? Ders cd lerini çalıştırabilmem için yardımcı olur musunuz.
DERS CD' LERİNİ ÇALIŞTIRAMIYORUM.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
config.sys dosyasında bir bozukluk var.ayrıca ders cd lerini çalıştırmak için kullandığınız programın en son sürümünü yükleyiniz.cd flash tabanlı ise flash player 9.0 ı yükleyiniz.video ise media player classic ile çoğu formatı çalıştırabilirsiniz.
OP Taze Üye
8 mesaj
tuncabconfig.sys dosyasında bir bozukluk var.ayrıca ders cd lerini çalıştırmak için kullandığınız programın en son sürümünü yükleyiniz.cd flash tabanlı ise flash player 9.0 ı yükleyiniz.video ise media player classic ile çoğu formatı çalıştırabilirsiniz.config.sys dosyasındaki bozukluğu nasıl onarabilirim?
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
cd niz kopyalanmış mı?o zaman orjinal cd den bir kopya daha alın ama yazma hızını düşürün.
OP Taze Üye
8 mesaj
Bir fikir verir diye, konu ile ilgili monitördeki hata resmini eklemek istedim. Ama yapamadım. Bu mesajlara bu tür şeyler eklenemiyor mu?
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
https://www.chip.com.tr/forum/faq.asp
bu adresten öğrenebilirsiniz.bilgisayarınızdaki bir resmi mesajınıza eklemek için resminizi imageshack.us veya başka bir siteye upload edin.
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 27 Ağustos 2006 21:58