Merhaba arkadaşlar bu yıl dershaneye gideceğim sizden önerilerinizi bekliyorum belirlediğim iki dershane war fem yada fen bilimleri bu dershaneler hakkında bilgisi olan arkadaşların düşüncelerini bekliyorum
Dershane seçimi
Arkadaşım sana buradan "A" dershanesine git "B" dershanesine git diyemeyiz. Senin önceliğin, oturduğun yerde bulunan dershanelerin hoca kalitesi olmalı. Bu konuda dershanenin daha önceki başarılarına bak ve daha önceden oraya gitmiş olan arkadaşlarına danış. Dershane hocalarını sor soruştur. Sana buradan dershane ismiyle yardım edemeyiz. Senin bu konuda buradaki arkadaşlardan alabileceğin en iyi yardım kaynak konusunda olur ancak. Kendi tecrübelerine göre en iyi kaynakları önereceklerdir.
Tabi sen eksik bilgiler vermişsin. Öss~Sbs? Öss ise hangi alan?
aynen Mehmet'e katılıyorum hangi şehirdesin onuda söylersen tecrübesi olan arkadaşlar muhakkak çıkacaktır
cevaplarınız için teşekkürler öss ye hazırlanıyorum istanbul kartalda oturuyorum sayısal bölümündeyim
walla hiç hayatımı yaşama gbi bişey için dershaneye gitmem yaşayacak başka yer mi yok tecrübe konuşuyo dediğine göre gittin herhalde
2 sene aynı dershaneye gittim ben mezun olarak ve gördümki aslında iş sadece kişide bitiyor dershane sadece o disiplin ve motivasyonu sağlamanda yardımcı oluyor. Eğer gerçekten istek varsa dershane sadece %20-30 etkiliyor seni, zaten işin içinde hiç ciddiyet yada azim yoksa hiçbir şey etkili olmaz...