arkadaşlar bu iki telefondan sizce hangisi
Desire HD mi İphone 4 mü
kesinlikle desire hd ;) iphone 4 sadece gösteriş hava atmak için iyi ayrıca ücretli program bolluğu var başka bişeyi yok
desire HD gerçekten harika birşey kullandım tavsiyem
seçeneklerde yok ama Galaxy S !! yaklaşık 2 ayrdır kullanıyorum ve inanılmaz derece memnunum :D hem Desire HD den daha iyi(donanım olarak), hem Android'in özgür dünyasına sahip, hemde Süper AMOLED ekran var... ama bence biraz bekleyin, Galaxy S 2, Atrix 4G, optimus x2 ve optimus black gibi telefonlar çıksın onlardan birini alırsnız :D ama şimdi alıcaksanız Galaxy S diyorum... Kasa kalitesine örnek vermem gerekirse İP4'ün 60-70cm den düştüğünde çatlama oluyor ancak Galaxy S te en fazla arka kapağın 1 kilidi açılıyor... Ekrandaki Gorilla Glass ile de çizilmelere karşı oldukça dayanıklı bir telefon :)) bence listenize Galaxy S'i de alın :D
Iphone 4 derim,hemde kesinlikle Iphone 4
Lakin f/p açısından Desire HD
galaxy s i bende kullandım gerçekten güzel telefon gorilla glass ekran fln amoled teknolojisi süper ancak kameranın 5mp oluşu ve flash olmaması beni caydıran bi özellik :D kimileride bu şekilde düşünebilir tabi . ayrıca galaxy s 2de gorilla glass cam bulunmayacakmış ki bu büyük bi dezevantaj olur
Samsung Galaxy S 2 de de Gorilla Glass kullanıcaktır :D çünkü kullanıcılar için önemli birşey ve oldukça işe de yarıyor :D ben pek kamera-video kullanmadığım için sorun yok.. ama kullanıcağım zamanda benim için yeterli kaliteyi verebiliyor :D 720p @30fps video kaydı yaparken görüntü oldukça net çıkıyor ve pc de yada tv de sorunsuz izlenebiliyor :D kamera flaşı olmayışı kameraya önem verenler için dezavantaj ama benim gibi ayda yılda 1 kullancaksanız sorun olmuyor :D
İP4 ile ilgili şunu söyliyeyim: 60-70cm yükseklikten sert zemine düştüğünüde ilk önce arka cam çatlıyor ve dökülmeye başlıyor... tabii o arada telefonu servise gönderiyorsunuz ve telefonsuz kalıyorsunuz.. kullanıcı hatası diyerek te 70TL alıyorlar... uygulama desteği çok iyi İP4 ün ancak işe yarayacak herşey paralı ama Android'te öyle bir sorun yok... İşe yarayacak şeyler ya bedava, yada 1$ gibi oldukça ucuz şeyler...para vermek istemiyorsanız aynı işi yapan ücretsiz alternatifler de var...İPhone'u usbden pc e taktım şu filmi atiim de yolda giderken izlerim yada şunu atayım usb den de gidince bluetooth la atarım gibi bir şansınız yok.. ne bluetooth var ne USB'den dosya atma gibi bir şansınız... artislik olsun diye kullanıcaksanız kullanın ama yok ben telefondan keyif almak istiyorum derseniz Galaxy S ve Android... FULL HD filmleri bile takılmadan izleyebiliyorum Galaxy S'te de gerisini siz düşünün... eğer kamera sizin için çok önemli değilse, sürekli fotoğraf çekmeyecekseniz Galaxy S sizin aradığınız telefon demektir...