bu virüsü ne yaptıysam silemedim her seferinde geri geliyor acaba ne yapmalıyım ....
DesktopWeather.exe silinmiyor!
kis'in deneme sürümünü indir daha sonrada pc'i güvenli modda açarak sistemi komple bir tarat
bu virisü tanıyan çoğu programla tarattım sizce karpesky tamamen silebilirmi çünkü diğer programlarlada güvenli modda çalıştırıp sildim sonra normal modda tekrar başlangıçta gözüktü..
sana önerebileceğim en iyi birkaç antivirüsten biri KİS'tir kardeş sen birde onu dene ama baktın olmadı çokta önemli belgelerin yoksa pc'e bas formatı gitsin.
http://www.file.net/process/desktopweather.exe.html
metinlerde hk. hiç virüs lafı geçmiyor.Virüs old.emin misin?
--
desktopweather.exe Nedir ?
Açıklama :
desktopweather.exe uygulamasının ilişili olduğu yazılım : The Weather Channel Interactive Consumer Application Software from The Weather Channel Interactive. Disabling or enabling it is down to user preference.
Tavsiye :
Önemli bir sistem parçası değildir ama kaldırmadan önce bu dosyayı kullanan uygulama olmadığına emin olunuz.
viking20tabi katibim, çoğu antivirus programı faydalı yazılımları siler kullanıcı makinayı açınca geri gelir değilmi? çünkü o faydalı bi program silinmemesi lazımSon Düzenleme: badwizard ~ 13 Eylül 2008 03:35