Destiny : Beklenen inceleme!

CHIP Online
21-09-2014, 01:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HALO'nun yapımcısı Bungie'nin uzun zamandır büyük merakla beklenen yeni oyunu Destiny ne kadar iyi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/de ... inceleme_49673.html

Resimlerle: Efsane oyunlar

Microsoft'un efsanevi aksiyon/FPS oyunu HALO'nun yapımcısı Bungie'nin bir süre önce duyurduğu yeni video oyunu Destiny, video oyun dünyasında büyük heyecan yaratmıştı.


Bungie'nin açıklamalarına göre, MMO özelliklerine sahip olacak ancak tek kişilik de rahatça oynanabilecek, silah modifikasyonu, düşman üzerinden düşen ganimetler, diğer oyuncularla etkileşim ve ticaret gibi yeteneklere sahip olacak Destiny'nin en etkileyici özelliklerinden biri de, açık dünya / sandbox yapısıyla hazırlanıyor olmasıydı.


Destiny, birkaç gün önce piyasaya çıktı. Bungie'nin 500 milyon dolar gibi devasa bir bütçeyle ortaya çıkardığı bu dev oyun, satışa çıktığının ilk günlerinde büyük bir talep gördü. Bungie'nin iddiasına göre, oyun ulaştığı satış rakamı ile yapım bütçesini çoktan çıkarmış ve kara geçmiş bulunuyor.


Peki ama, "devrim yaratmak" gibi bir iddia ile ortaya çıkan ve sadece Sony ve Microsoft konsollarında çalışan ancak PC'ye çıkmayacağı söylenen bu oyun, gerçekten bir devrim mi, yoksa büyük bir hayal kırıklığı mı? Birlikte inceleyip görelim.



Tüm Konu: Destiny : Beklenen inceleme!

Resimlerle: Efsane oyunlar

Kaynak: www.chip.com.tr