Dev Microsoft güncellemesi geliyor!

CHIP Online
09-04-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

10 değil, 20 değil... Bakın Microsoft, Nisan yamalarıyla kaç farklı açığı kapatacak...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/dev- ... -geliyor_26282.html

Resimlerle: En iyi 20 güvenlik aracı!

Microsoft, önümüzdeki Salı yayınlayacağı 17 güncelleme ile Windows, Internet Explorer, Office ve daha fazlasında 64 açığı giderecek. Microsoft'a göre bu güncelleme, Ekim 2010'da yayınlanan yamalardan 15 daha fazla açığı kapatacak.

17 güncellemenin 9'u Microsoft'un en yüksek tehdit seviyesi olan 'Kritik' kategorisinde. Geri kalan 8'i ise ikinci en yüksek seviye olan 'Önemli'ye sahip. Microsoft yamanın MHTML protokol denetimcisindeki sorunları ve bir açığı gidereceğini söylüyor. Yamalar, aynı zamanda Windows Server Message Block (SMB) ağında ve bir dosya paylaşım protokolünde yer alan bir hatayı da giderecek.

Diğer güncellemeler Office, Internet Explorer, Visual Studio, .Net ve GDI+'daki bir veya daha fazla açığı kapatacak. Yamalar 12 Nisan Salı günü Windows Update'de yayında olacak.

Tüm konu: Dev Microsoft güncellemesi geliyor!

İzleyin: Windows Live Essentials 2011

Resimlerle: En iyi 20 güvenlik aracı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows'unuzu elle mi güncelliyorsunuz, otomatik olarak mı?

eozenir
09-04-2011, 13:23   |  #2  
eozenir avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
406 mesaj

bu güncellemeler gerekli. bazı arkadaşlar güncellemelerden sıkıldık diyor. ama güncelleme olmayıncada ilgilenmiyor deniliyor. kısacası ne istediklerini bilmiyolar. en şahsen hep otomatik yüklüyorum.

toddler
15-04-2011, 00:01   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
220 mesaj
Alıntı: eozenir  
bu güncellemeler gerekli. bazı arkadaşlar güncellemelerden sıkıldık diyor. ama güncelleme olmayıncada ilgilenmiyor deniliyor. kısacası ne istediklerini bilmiyolar. en şahsen hep otomatik yüklüyorum.
Dikkatinizi çekerim bu paket güncellemeden çok bir yama. İnsanlar onca para verdikleri bir işletim sisteminin sürekli yamanmasından bıkmış olabilir pekala. Ben şahsen para verdiğim bi işletim sisteminin sürekli yamanmasındansa sürekli güncelleştirilmesini tercih ederim.