Şöyle bi hatayla karşılaşıyorum nerden kaynaklanabilir! kasanın fişini takınca direk kasa çalışıyor..yaptığım bütün overclock işlemleri vs ayarlar başa dönüyor..
Devamlı Bu Ekranla Karşılaşıyorum!
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
36 mesaj
Arkdaşım bir tahminde bulunuyorum. USB çıkışlarına giden kabloları bir kontrol et.
Bence usb çıkışlarında bir sorun vara benziyor. Bende buna benzer bir sorun yaşadım usb'girişindeki plastiğini kırmıştım bilgisayar açılışta takılma yapıyordu. Seninkide belki böyle bir sorun olabilir.
Yıllanmış Üye
433 mesaj
bios pili bitmiş olabilir bi ara bnmde öyleydi
Yıllanmış Üye
1,349 mesaj
F1 veya F2 tuşlarına basarak ilerlemeyi denedin mi. Denemediysen dene ve ne olduğunu yaz daha iyi yardımcı olurlar. Yalnız denedikten sonra ister konuyu Uzmanına sorun bölümüne aç orada çok daha iyi yardımcı olunur.
canerece3bios pili bitmiş olabilir bi ara bnmde ö2004-2005'den beri kullanıyorum belki pil bitmiş olabilir! Vista kenar çubuğunda pil bitmiş görteriyordu...Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 19 Mayıs 2009 17:35
KaptanosF1 veya F2 tuşlarına basarak ilerlemeyi denedin mi. Denemediysen dene ve ne olduğunu yaz daha iyi yardımcı olurlar. Yalnız denedikten sonra ister konuyu Uzmanına sorun bölümüne aç orada çok daha iyi yardımcı olunur.F1'e basınca bios'a giriyor,F2'e basınca default'tan hiç bişe olmamış gibi ilerliyor!Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 19 Mayıs 2009 17:32
Yıllanmış Üye
433 mesaj
büyük ihtimal pil bitmiştir başka bir anakartın pilini çıkartıp sizde deneyin çalışırsa pil ölmüş 2 milyon yenisi