Dexpot ile çoklu masaüstüne sahip olun!

CHIP Online
31-01-2012, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Bir masaüstünde çalışmak yerine farklı işlerinizi farklı masaüstlerinde yapın! İşte yolu...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/dexp ... hip-olun_31714.html

Resimlerle: 33 yüksek çözünürlüklü duvar kağıdı!

Birden çok masaüstüne sahip olmak için birkaç bilgisayarınız olması şart değil. Size tanıtacağımız yazılım, OS X ve Linux içerisinde bulunan işlevleri taklit ederek Windows'unuzda birkaç masaüstü oluşturmanıza izin veriyor.

Peki birden fazla masaüstü kullanmak hangi işlere yarayabilir? Bir masaüstünde çizim yaparken diğerinde hesaplamalarınızı sürdürebilir, üçüncü bir masaüstünde belgelerinizi toplayabilirsiniz. Çok sayıda programla çalışırken boş bir çalışma alanına ihtiyaç duyduğunuzda da, farklı masaüstleri imdadınıza yetişecektir.

Makalemizde nasıl kullanacağınızı adım adım anlattığımız Dexpot adlı yazılım ile işleriniz çok daha kolay bir hal alacak. Aşağıdaki adresten Dexpot'u indirdikten sonra makalemizi okumaya devam edebilirsiniz.

İndirin: Dexpot (3.84 MB)

Not: Kurulum sırasında DriverScaner 2012 adındaki yazılımı kurmayı muhtemelen "DriveScanner 2012 Kurma" seçeneğini işaretleyerek reddetmek isteyebilirsiniz.

Tüm konu: Dexpot ile çoklu masaüstüne sahip olun!

Resimlerle: 33 yüksek çözünürlüklü duvar kağıdı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Daha önce birden çok masaüstü kullanmış mıydınız?

Alef17
31-01-2012, 15:03   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

daha önce kullanmadım fakat klavye kısayolları sayesinde baya kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.
Çalışır durumdaki progamları gizlemek içinde alternaif :)