arkadaşlar başlıktada dediğim gibi diablo tarzı bi oyun arıyorum diablo 2yi oynadım bağımlılık yaptı ek paketler falan bitti oyun belki 100 defa baştan oynamışımdır her karakteriyle ondan sonra birsürü oyun denedim olmadı ona yaklaşan bi titan quesst var o biraz oyaladı beni siz bi oyun söyleyin bana????.. ya bu diablo 3 ne zaman çıkar :))))
??????
diablo tarzı oyun arıyorumm
Başlığı görünce direk titan quest demek için girdim ama oynamışsın.. :)
Senin ilacın bende ya kardeş. Ömrümü yedi benim Diablo 2. Sana "Torchlight" diyorum. İndir oyna bakalım. :) Ayrıca D3'ün çıkış tarihi hâlâ belirsizliğini koruyor. Yıllar oldu şaka maka. Çocukluğumuzdan beri bekliyoruz meret oyunu. Yaktın bizi Blizzard ahh ah. :)
Senin ilacın bende ya kardeş. Ömrümü yedi benim Diablo 2. Sana "Torchlight" diyorum. İndir oyna bakalım. :) Ayrıca D3'ün çıkış tarihi hâlâ belirsizliğini koruyor. Yıllar oldu şaka maka. Çocukluğumuzdan beri bekliyoruz meret oyunu. Yaktın bizi Blizzard ahh ah. :)aynen bekle bekle bi hal olduk:) Torchlight ı duymuştum hatta indirip indirmeme konusunda kararsız kaldım küçük(basit) bi oyun gibime geldi 500mb civarı heralde dur sen önerdiğine göre vardır bişeyler indirelim oynayalım bakalım:)
Never Winter night beni hiç sarmadı. Çok karışık bir oyun, daha çok Dragon Age tadında rol yapma oyunu. Diablo tarzı deyince rol ile alakası yok. Vur kır öldür paraları topla itemleri al. Yani Hack and Slash. :D Torchlight'i ilk gördüğümde bende sanmıştım çocuk oyunu heralde. 500MB görünce dedim çok dandiktir heralde ama bir göz atayım dedim. İyi ki bakmışım. Pek çok otoriteye göre de, şimdiye kadar ki en başarılı, en sağlam, en eğlenceli Diablo2 kopyası imiş.