arkadaşlar dijital fotoraf makinasını tarayıcıya çavirme gibi birşey varmıya?
dijital fot.maki.tarayıcıya çevirme
benim bildiğim yok, olmasıda teknik olarak biraz zor gibi.
axaiarkadaşlar dijital fotoraf makinasını tarayıcıya çavirme gibi birşey varmıya?valla webcam olarak kullanıldığını duymuştum fakat bunu ilk defa duyuyorum bencede zor...
Snapter ile tarayıcı derdine son!
Selim ÖztürkDijital fotoğraf makinenizi tarayıcıya dönüştürmeye ne dersiniz? Snapter isimli yazılımla bu mümkün.
Snapter, dijital fotoğraf makinesini adeta bir mobil tarayıcıya dönüştürüyor.Bu konuda okuyacaklarınız:
1Snapter ile tarayıcı derdine son!
2Snapter ile dosya tarama
Kağıtların üzerinde basılı bulunan metin ve resimleri tarayarak bilgisayara gönderen tarayıcılar (scanner) bugün için oldukça makul fiyatlarla kullanıcılar tarafından kolayca edinilebiliyor. Bunun yanında çok amaçlı yazıcılar da halihazırda yazıcı ve tarayıcıları bir bütün olarak kullanıcılarına sunuyorlar.
Ancak metin ve resimlerin taramadan geçirilmesi için illa ki bir tarayıcıya ihtiyacınız yok. Elinizde bulunan dijital fotoğraf makinesiyle de belge ve resimlerinizi bilgisayarınıza kolayca geçirebilmeniz mümkün.
Dijital fotoğraf makinelerini adeta bir mobil tarayıcıya dönüştüren Snapter isimli bir yazılım sayesinde kullanıcılar artık dosyalarını taramak için tarayıcı arayışına girmek zorunda kalmayacak.
Download: Snapter