Arkadaşlar Merhaba...Ben dijital foto makinası alacam ama özlelikleri
mp3-blutooht-wepcam-türkçe menü-7ve üstü MP-
li bi makina tavsiye edebilecekmisiniz acaba?
Yardımınızı Bekliyorum....
Dijital Foto Makina Alacam Yardım..
Hmmm Tşk ederim Kardeş Sagol...
HANGİ MODELİNİ ALIRSAN AL CANON AL..
Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ilk msj ım buraya gelsin...
Bence SONY al modeli:DSC-W55 ben aldım 7.2 Megapixel video kayıt ve ekranı büyük tavsiye ederim...
krdş alacaksan BENQ C750 al süper makine.Ayrıca türkçe.Ben çok memnunum ayrıca çok ucuz.129 ytl
sony canon bu markaları al üstelik senin dedigin gibi mp3 olsun webcam olsun vidio olsun dersen bunlardan piyasada çooook varbiz bunlara oyuncak diyoruz çünkü fotograf makinası fotograf çekmek için kullanılır ve özellikleri web cam gibi büyürse sistem okadar hantallaşır agırlaşır ve kalitesi düşer
benersincesony canon bu markaları al üstelik senin dedigin gibi mp3 olsun webcam olsun vidio olsun dersen bunlardan piyasada çooook varbiz bunlara oyuncak diyoruz çünkü fotograf makinası fotograf çekmek için kullanılır ve özellikleri web cam gibi büyürse sistem okadar hantallaşır agırlaşır ve kalitesi düşArkadaşın görüşlerine katılıyorum.
Ama marka konusunda müthiş bir önerim var.
Olympus SW 1030Bu ayarda bir makina mümkün değil bulamazsınız.
* 10m'ye kadar su geçirmez gövde sayesinde sualtında ve havuzda büyüleyici çekimler yapın***
* 2,0m'ye kadar darbe koruması sayesinde istediğiniz yerde, isteğiniz zaman kullanın****
* 100kg çarpmalara dayanıklı**
* Poster boyutunda kaliteli baskı almak için 10.1 Megapiksel
* Büyüleyici yakın çekimler için 3.6x geniş optik zoom (28 - 102mm*)
* Yüz Tanıma Teknolojisi; mükemmel odaklama ve yüzlerin ortaya çıkması için, ayrıca diğer görüntü alanlarında da doğru çekim için
* Parlak güneş ışığında ve zor açılarda bile mükemmel görüntü veren 6.9cm/2.7" HyperCrystal II LCD (230,000 piksel) ekran
* Bulanıklığı azaltan Dijital görüntü dengeleme
* BrightCapture Teknolojisi sayesinde düşük ışıkta daha iyi çekim
* Donmaya karşı dayanıklı, kış aylarının en iyi arkadaşı
* 3 farklı renkte çizilmez metal gövde
* Farklı durumlarda en iyi sonuçlar için 24 sahne modu
* Sesli film kaydı ile hatıralarınızı yaşayın (30 fps'de VGA çözünürlüğe kadar)
* TruePic III görüntü işlemcisi, resimlerle daha hızlı başa çıkabilmek ve daha yüksek resim kalitesi için
* İsteğe bağlı sualtı kasası PT-043 ile birlikte 40m'lik su basıncına eşit basınçlı ortamlarda sualtı çekimi yapılabilirµ 1030 SW ile macera sizin elinizde. Suya geçirmez, darbeye dayanıklı, soğuğa ve ezilmeye dayanıklı, bu fotoğraf makinesi gittiğiniz her yerde size eşlik edecektir. Dayanıklılık özelliklerinin yanı sıra görüntü kalitesinden taviz verilmemiştir. Hassas Olympus optikleri gerçeğe yakın sonuçlar verir. Entegre uç düzey teknolojiler, konuların kusursuz bir biçimde üretilmesini sağlayan akıllı çözümler sağlar. Ayrıca, birkaç renk seçimiyle birlikte sunulan µ 1030 SW fotoğraf çekme deneyimini daha da keyifli hale getirmektedir.
*35mm fotoğraf makinesine denk
**Olympus test koşullarına göre
***IEC standart basım 529 IPX8'e göre hava koşullarına karşı dayanıklı
****MIL Standartına denk (MIL-STD 810F)
7 mp ve üstü demişsin fakat şunu söyleyeyim 7mp olması dosyanın boyutunu arttırmaktan başka bir şey değildir alacaksan 6 mp yeter....ama zevk sizin o ayrı mesele
kolay gelsin..
OptimumArkadaşın görüşlerine katılıyorum.krdş kaç para bu makinenin fiyatı
Ama marka konusunda müthiş bir önerim var.
Olympus SW 1030Bu ayarda bir makina mümkün değil bulamazsınız.
* 10m'ye kadar su geçirmez gövde sayesinde sualtında ve havuzda büyüleyici çekimler yapın***
* 2,0m'ye kadar darbe koruması sayesinde istediğiniz yerde, isteğiniz zaman kullanın****
* 100kg çarpmalara dayanıklı**
* Poster boyutunda kaliteli baskı almak için 10.1 Megapiksel
* Büyüleyici yakın çekimler için 3.6x geniş optik zoom (28 - 102mm*)
* Yüz Tanıma Teknolojisi; mükemmel odaklama ve yüzlerin ortaya çıkması için, ayrıca diğer görüntü alanlarında da doğru çekim için
* Parlak güneş ışığında ve zor açılarda bile mükemmel görüntü veren 6.9cm/2.7" HyperCrystal II LCD (230,000 piksel) ekran
* Bulanıklığı azaltan Dijital görüntü dengeleme
* BrightCapture Teknolojisi sayesinde düşük ışıkta daha iyi çekim
* Donmaya karşı dayanıklı, kış aylarının en iyi arkadaşı
* 3 farklı renkte çizilmez metal gövde
* Farklı durumlarda en iyi sonuçlar için 24 sahne modu
* Sesli film kaydı ile hatıralarınızı yaşayın (30 fps'de VGA çözünürlüğe kadar)
* TruePic III görüntü işlemcisi, resimlerle daha hızlı başa çıkabilmek ve daha yüksek resim kalitesi için
* İsteğe bağlı sualtı kasası PT-043 ile birlikte 40m'lik su basıncına eşit basınçlı ortamlarda sualtı çekimi yapılabilirµ 1030 SW ile macera sizin elinizde. Suya geçirmez, darbeye dayanıklı, soğuğa ve ezilmeye dayanıklı, bu fotoğraf makinesi gittiğiniz her yerde size eşlik edecektir. Dayanıklılık özelliklerinin yanı sıra görüntü kalitesinden taviz verilmemiştir. Hassas Olympus optikleri gerçeğe yakın sonuçlar verir. Entegre uç düzey teknolojiler, konuların kusursuz bir biçimde üretilmesini sağlayan akıllı çözümler sağlar. Ayrıca, birkaç renk seçimiyle birlikte sunulan µ 1030 SW fotoğraf çekme deneyimini daha da keyifli hale getirmektedir.
*35mm fotoğraf makinesine denk
**Olympus test koşullarına göre
***IEC standart basım 529 IPX8'e göre hava koşullarına karşı dayanıklı
****MIL Standartına denk (MIL-STD 810F)
canon gerçekten iyidir ama dijital almadan incelemediği makine kalmamış biri olarak söylüyorum canon tek alternatifi fuji'dir.
750-800 YTL (Kdv dahil)arası değişiyor.
Görmek için Mediamark gibi büyük marketlerde inceleyebilirsiniz.
indirimplus.com
burada fujifilm , canon vb. makinalar ve özellikleri var.
karsilastirabilirsin.