Dijital Fotoğraf Makinası Hakkında?

tossup_
12-10-2009, 22:10   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
143 mesaj

Merhaba
Fotoğraf-Web Tasarım-Grafik ile uğraşmayı seviyorum.Herhangi bireğitimim yok.Daha Diyagraf nedir yeni öğrendim Bi kaç eğitim setibuldum onlarıda inceleyeceğim ve sitenizde zaten fotoğraf teknikleriyleilgili konular var.Onlarıda inceleyip öğrenmeye çalışacağım.
SONY CYBERSHOT DSC-S730 7.2MP Fotoğraf makinam var.Herşeyi kendisi otomatik ayarlıyor.diyagraf vs..Sroularım ise şunlar:
1-Kullandığım bu makine ile diyagraf vs.kendim istediğim şekilde ayarlayamazmıyım?
2-Kullandığım bu makine iyi ve yeterlimidir?Yoksa Fotoğraf-WebTasarım-Grafik ile uğraşan birisi için daha üst bi makine'mi almakgerekir?

Lütfen yardımcı olur ve bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Saygılar..

paraportu
13-10-2009, 20:14   |  #2  
Yıllanmış Üye
181 mesaj

"SONY CYBERSHOT DSC-S730" almayın derim ben.hayır ayarlayamazsınız. makine alırken p,a,s,m modlarının olup olmadığına bakın. bu ayarlar olunca diyaFraM,perde hızı v.b şeyleri kendiniz ayarlayabilirsiniz. manuelde herşeyi kendiniz ayarlarsınız. A'da diyaframı siz ayarlarsınız perde hızını ona göre makine seçer. S'de perde hızını siz ayarlarsınız makine ona göre diyafram seçer...

alikiziltoprak
20-02-2010, 01:10   |  #3  
Taze Üye
15 mesaj

Bildiğim kadarıyla belirttiğiniz model manuel ayarları desteklemiyor. Üstelik diğer modellere göre fotoğraf kaliesi düşük. Bir T serisi ya da WX serisi model seçmeniz uygun olacaktır.

godsmack06
02-05-2010, 22:31   |  #4  
Üye
93 mesaj

http://www.cilginalisveris.com/U ... ograf_makinasi.html

burada uygun modeller var tavsiye ederım