arkadaşlar 300-500 ytl arası dijital fotoğraf makinesi slıcam ama doğrusu bu konuda pekde bilgim yok casio z80 düşünüyorum ne dersiniz (birde z 8 ile z 80 arası fark nedir)
dijital fotoğraf makinesi tavsiye
ARKADAŞIM FOTOĞRAF MAKİNASINDA CANON DAN ŞAŞMA. HER YÖNDEN CANON EN İYİDİR. SANA Canon PowerShot A610 U ÖNERİRİM.ÇOK FONKSİYONLU BİR MAKİNA...
arkdaşım az daha bekle 12mp olanların fiyatı düşecek. sony shoptaki amcam baskı kalitesi 2mp diyo fazla büyük bişiye gerek yok diyo ama sen takıl kafana göre türkçe olsun 8mp den aşağı olmasın sony olmak istersen kampanyaları takip et media markta geçen gün sony s760 mi nedi öle bi model 249 ytl mi neydi tam hatırlamıyorum sen okullar kapansım o zman kampanya yaparlar. bende okulların kapanmasını bekliyorumm...
Bir kere 3MP bile fazlasıyla yeterli. Hee poster bastırıcam dersen 6MP bile fazlasıyla yetecektır sana. Oyle 10 12 MP'lık kamera almanın hıc anlamı yok zaten bosuna dosya boyutunu buyutuyorsun. Sana önerim Panasonic Lumix Geniş açılı ve optik zumu fazla olan bır modele yönel derim.
sony tek geçerim 350-400 ytl arsında olan ürünleri mükemmel..tavsiye edilir..
camera fotoraf makinesi birleşikleride 500 e kadar bulabiliorsun istersen öylede alabilirsin..
ama sony al hiç bi zaman markadan şaşma:D...
panasonic lumıx makinelerini öneririm bir de fotoğrafın kalitesi sadece megapiksel değildir.
ben canon powershot serisini önerebilirim çünkü hem pillidir hemde iyi çeker
ya da lecia panasonic işbirliği lumix ..
arkadaşın dediği gibi çözünürlük arttıkça kalitede artar diye yanlış bi görüş hakim piyasada. çözünürlükten ziyade kaliteye önem ver derim. canon modelleri öneririm. dediğin fiyat aralığında canon a720is olabilir.
Napıcağın çok önemli büyük boyutlu resimler almıyacaksan 12 mp yok 8mp 5mp yeterlidir normal kullanıcılar için kodağın hd çekim yapan kameraları var onlara bir bak veya nikona bir bak sony biraz aşırı gider stady shot özelliği olanı var dokunmatik ekranı var full hd çekiyo fiyat 999-700 arası düşüğüde var
Krdş bunların hiçbirine gerenk yok.Al bi BENQ marka fotoğraf makinesi arkana bakma.Harika makine BENQ C750
arkadaşım fuji dururken sakın sony, BENQ gibi makineler alma pişman olursun.ben teknosadan fuji dijital makinesini bu martta 400 ytl'e aldım üstelik yanında 2 GB hafıza kartı ve çantasını 19 ytl'e verdiler.makineyi gören bayılıyor o derece yani.araştırırken kime sorsam fuji dedi çünkü fuji kendi merceğini üreten birkaç markadan biri.haa bu arada alacağın makina kendi merceğini üreten bir firma olsun buna çok dikkat et.bu da dediğim makinenin linki resim kalitesi çok iyi. www.hepsiburada.com/productDetai ... 8&productId=bd96548 - 118k
bende kanon v1253 12mp var her ortamda mükemmel fotoğraflar çekiyo kanon tavsiyemdir sonra sony sonra canon fiyat performans bakımından
önce canon sonra sony diyecektin galiba klavyen sürçtü.
kyliearkadaşım fuji dururken sakın sony, BENQ gibi makineler alma pişman olursun.ben teknosadan fuji dijital makinesini bu martta 400 ytl'e aldım üstelik yanında 2 GB hafıza kartı ve çantasını 19 ytl'e verdiler.makineyi gören bayılıyor o derece yani.araştırırken kime sorsam fuji dedi çünkü fuji kendi merceğini üreten birkaç markadan biri.haa bu arada alacağın makina kendi merceğini üreten bir firma olsun buna çok dikkat et.bu da dediğim makinenin linki resim kalitesi çok iyi. www.hepsiburada.com/productDetai ... 8&productId=bd96548 -Arkadaşım 400 YTL saymışsın tabi harika çekecek.Ben 129 YTL saydım ama işimi görüyor.Ben gidipte statta maç pozisyonlarını çekmeyecem :)
bence kodak v1273 al.hem dokunmatik ekran hemde 12 mb. gedik gross ta uygun fiyata bulabilirsin.ama diyorsan ben dokunmatik istemiyorum o zman v1253 al. o da 12 mb. hemde 3 inç ekranı var.süper bişi ya :D
en önemli si de HD
emre__arkdaşım az daha bekle 12mp olanların fiyatı düşecek. sony shoptaki amcam baskı kalitesi 2mp diyo fazla büyük bişiye gerek yok diyo ama sen takıl kafana göre türkçe olsun 8mp den aşağı olmasın sony olmak istersen kampanyaları takip et media markta geçen gün sony s760 mi nedi öle bi model 249 ytl mi neydi tam hatırlamıyorum sen okullar kapansım o zman kampanya yaparlar. bende okulların kapanmasını bekliyorumm...tamamen yanlış bir düşünce 12 mp olsun ne ya poster basacaksan 8 mp al ev için kullanacak isen 5 mp yeter artar bile 12 mp kalitesinde bir fotoğraf makinesi var ise (500 ytl fiyatında) göstersin bakalım.500 ytl makineler 7-8 mp kalitesini zor zar verir ne 12 mp'sinden bahsediliyor. olympus sp 550 kullanıyorum eğer konuyu açtığındna beri makine almadı isen tavsiye ederim sana fotozeynep.com da 494 ytl.(ama tek ödemede)sp 550 ile ilgili sormak istediğin bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ürünün özellikleri fiyatına göe gerçekten güzel hele zoom meraklısı isen. 18x OPTİK ZOOM !!! bir de bu fotoğraf makinesi 7 mp ama 7 mp kalitesinde değil 5 mp kalitesinde aşağı yukarı ve her haftada bir poster boyutunda baskılar almayacaksan bu makine yeter sana...