Dijital Fotoğraf Makinesi

maviufuklar
24-06-2008, 00:12   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
39 mesaj

Merhaba Arkadaşlar, Canon IXUS 40 D. Foto. Makinesi kullanıyorum.  / Makineyi titretmezseniz ve karşıdaki objeyi de sabit tutabilirseniz çok kaliteli fotoğraf çekebilirsiniz. / Ama taktir edersiniz ki, bu her zaman mümkün olmuyor. / Bu nedenle yeni bir D. F. Makinesi almayı düşünüyorum ama titreme ve karşıdaki objeyi sabit tutma gibi sorunlarla uğraşmak istemiyorum.  / Alacağım makine 3 veya 4 MP olabilir, bu bana yeterli, fakat, bahsettiğim özelliğin de MP gibi bir ölçütü ve adı var mı?  / Varsa adı nedir ve kaç olmalıdır en azından? b/ İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. / Hoşçakalınız

paraportu
20-08-2008, 09:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
181 mesaj

arkdaşım mp ölçüdü yok ama 3-4 mp makineler eski olduğu için o makinelerde olacağını sanmıyorum (tükediciyi kazıklama politikası yüzünden 3-4 mp kalitesindemi makine 7 mp olarak satışa sunulabiliyor.titreşim engelleme canon makinelerde IS olarak geçer eğer canon almayı düşünüyor isen canon a550 IS diye geçer (örnek verdim a 550 nin ıs özelliği yok galiba)nikonlarda da VR diye geçer panasonic de yeni MegaIS çıkartmıştı ama bütçen kısıtlı ise canon alabilirsin mesela canon a570 IS güzel bir makinedir diye düşünüyorum...

maviufuklar
24-08-2008, 00:20   |  #3  
OP Yeni Üye
39 mesaj

Teşekkürler, başarılar...

paraportu
arkdaşım mp ölçüdü yok ama 3-4 mp makineler eski olduğu için o makinelerde olacağını sanmıyorum (tükediciyi kazıklama politikası yüzünden 3-4 mp kalitesindemi makine 7 mp olarak satışa sunulabiliyor.titreşim engelleme canon makinelerde IS olarak geçer eğer canon almayı düşünüyor isen canon a550 IS diye geçer (örnek verdim a 550 nin ıs özelliği yok galiba)nikonlarda da VR diye geçer panasonic de yeni MegaIS çıkartmıştı ama bütçen kısıtlı ise canon alabilirsin mesela canon a570 IS güzel bir makinedir diye düşünüyorum...
Ahmet_79
24-08-2008, 00:25   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj

http://www.hepsiburada.com/produ ... 8&productid=bd99536
eğer fiyatı sizin için uygun ise bunu kaçırmayın derim süper bi makina