Herkese merhaba.
Amatör olarak kullanılacak bir dijital kameraya ihtiyacım var. Elimde Kodak c340 fotograf makinasi var ve cok kaliteli olmasa da video kaydedebiliyor. Ancak benim ondan daha iyi kayit yapabilecek bir makinaya ihtiyacim var. Cok pahali, profesyonel bir sey aramiyorum. Ses kaydi iyi olsun ve cok kotu olmayan bir goruntu kaydi olsun bana yeter. Sorum, bana uygun makina tavsiye edecek arkadaslara. Simdiden tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim. Ve soylemek istedigim bir sey var : bu aradiklarima uygun bir kamera arastirmasi yaparken hangi ozelliklere bakmaliyim?
Simdiden tesekkurler.
dijital kamera seçimi
Yazmayi unutmusum bir de ben makinayi interaktif kullanacagim. Yani surekli kaydedip, kaydi bilgisayara aktarip hemen tekrar kaydederek ...
Açıkçası pek anlamadığım için biraz canım sıkıldı. Yani tamam çok özellik aramıyorum ama netten bakarken de emin olamıyorum. Ses kaydı çok önemli ve bir grup insanı kaydedip sonra kendi görüntülerini cdye aktarıp onlara vereceğim. Mesela bir dvd'ye arka arkaya kaydedip(mesela birini kaydedip durdurup 2.kişide yeniden başlatarak..)o dvd'yi bilg.a attigimda o goruntuleri ayrı ayrı gorebilecek miyim? gibi sorular var kafamda.
senin kafandaki fiyat nedir bide bu anlattıklarını vidioda degil de pc de yapacaksın
mesala bu kameralarda sony handicam denilen dvd ye kaydeden modeli samsungun hdd lisi jvc nin en küçügü cerative nin eglence için yarattıgı modeli seçenek çok ..