Dijital Reklamcılık

sameddemirel
21-04-2016, 09:35   |  #1  
sameddemirel avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2016

Dijitalleşen dünya ile birlikte geleneksel reklamcılıkta hızlı bir şekilde dijital reklamcılığa yön çevirdi. Dijital reklamcılıkla artık demografik olarak seçimlerinizi yaparak reklamlarınızı dijital dünyada yayınlıyor ve hedeflerinize ne derecede ulaştığınızı raporlayabiliyorsunuz.
Dijital reklamcılık konusunda şuan internette hedeflerinize ulaşan ve en iyi dönüşümler sağlayan mecra şüphesiz Google'dır. Cinsiyet, yaş, bölge hatta ebeveynlik durumuna kadar net bir şekilde hedefleme yapılabilen Google Adwords'de kurulan reklam kampanyalarını anlık olarak takip edebiliyor ve istediğiniz tüm detayları raporlayabiliyorsunuz. Başlattığınız kampanyada eksiklikler olduğunu yada etkili olmadığını düşünüyorsanız anında durdurabiliyorsunuz. Geleneksel reklam kampanyalarda dağıttığınız ilan hedefine ulaştımı yoksa masa üstünde kaldımı bilemez iken Google Adwords de bu sonuçları ölçebiliyorsunuz.
Bizlerde Mesad Works olarak Google Adwordsreklamlarında sizlere hesap kurulum ve raporlama konusunda danışmanlık hizmeti veriyoruz. Bu alanda uzman ekibimiz Google tarafından sertifikalandırılmış durumdadırlar ve devamlı olarak Google tarafından sağlanan eğitim ve seminerleri güncel kalmak adına takip etmektedirler. Eğer piyasaya yeni çıkan ürününüzü tanıtmak veya marka bilinirliğinizi arttırmak istiyorsanız; sizi dinleyelim, rakiplerinizi inceleyelim ve sizin için en uygun kampanya kurgularını en uygun bütçelerle yayına alarak süreci takip edelim. Bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.