dijital uydu alıcısından dijital uydu alıcısına ba

yk061
29-08-2007, 14:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

dijital uydu alıcısından dijital uydu alıcısına bağlantıyı nasıl yapabilirim

kalP
29-08-2007, 16:42   |  #2  
Yeni Üye
41 mesaj

Digital uydu alıcısından, digital uydu alıcısına bağlantı için ara kablo aracılığı ile bağlanabilir ve güncelleme yapabilirsin. Güncelleme işinde risk vardır. Elektrik kesilmesi filan zarar verebilir. Uydu alıcı üretici firmanın yüklü programından farklı program yüklü ise sonradan kablo bağlantısı ile güncelleştirme işlemi kısıtlanmış olabilir. Güncelleştirme işlemi illa yapmak istiyorsanız bilgisayar aracılığı ile güncellemenizi tavsiye ederim. Veya çok az fiyata güncelleyen elektronikçilerde vardır.

Kapalı Hesap (38093)
29-08-2007, 17:24   |  #3  
Kapalı Hesap
441 mesaj

loop out, loop through veya lnb out gibi uydu alıcıların markasına göre değişen bir adlandırılması olan bir çıkış var(bu çıkış her uydu alıcısında yok). 75ohmluk koaksiyel kablo(anten kablosu) ile burdan aldığın çıkışı diğer uydu alıcısının lnb input çıkışına takarak faydalanabilirsiniz. yalnız ikisini birarada kullanırsanız bazı kanallar ikisinde de birden çekmiyor. yani doğru düzgün tv seyretmek için biri açıkken diğeri kapalı olacak. bunun yerine çift çıkışlı lnb alın ikisini birden kullanın. denedim de biliyorum.

Borga-x
29-08-2007, 17:42   |  #4  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
yk061
dijital uydu alıcısından dijital uydu alıcısına bağlantıyı nasıl
Bence cok extreme bır hareket olur. En guzelı turkdonanımın dedıgı gıbı cift çıkışlı LNB kullanın keyfınıze bakın.Beğendim