Ben Mehmet ali arkadaşlar Facebookta virüs var, arkadşımın hazrıladığını sandığım bir slayt gösteri vardı ona tıkladım adobe flahs indir dedi ben de indirdim virüs bilgisayrıma girdi google chrome virüs bulaştı şimdi yandex indirdim ordan girebiliyom facebooka google chromeden girince 3 facebookum kilitlendi uyarı şöyle geldi google chrome'a virüs yazılım bulaştı hesabınızı güvenceye aldık kiltledi
şimdi yandexten saldırıyorlar girdiğim site de reklamlarda sağdan soldan alttan üstten bilgisayrın çökmek üzere tıkla onar diyor bu da onların oyunu
slayt başlığı şuydu ;
Arkadaşlar Slyat Videomu İzleyip Yorum Atarmısınız Lütfen
şimdi benim adıma slaytı paylaştılar ben hazırlamış gibi gösteriyorlar arkadaşlarımın benim yaptığımı sanıyorlar tıklıcaklar onlara da bulaşmış oluyor. Facebooka giremiyoruz kaldıramıyoz 24 saat içinde kaç kişiye bulaşmış olacak uyarın herkesi
Facebook yetkilileriyle iletişim kurabiliyorsanız söyleyin o virüsü kaldırsın şimdi boşu boşuna 30 tl format paramız gitti esed anti virüs niye uyarı vermedi bilgisayarı tarattım hiç bişey çıkmadı yandexe girdim sağdan soldan üstten alttan o + 18 reklamlar çıkıyor