Chip forumunu tıklayınca(tepede) flash player eklentisini indirin diye uyarı çıkıyor,dikkat!! o sahte antivirüs sakın indirmeyin.Yönetimimiz buna acilen bir çare bulsun ltf.
Birazdan fotoğrafınıda koyarım.Güvenlik yazılımım yüksek risk diye beni uyardı.
Uyarının fotoğrafını da koyardım,fakat korkumdan tekrar indiremiyorum.Maalesef ilkini hemen sildim.
Edit:Herkesden özür dilerim,aşağıdaki arkadaşın da dediği gibi olay benden kaynaklanıyormuş.virüs kapmışım,e9 da böyle bir sorun yok.Mesajı silmeyeyim, genel bir güvenlik bilgisi olarak kalsın şimdilik.
Dikkat! forumda sahte antivirüs uyarısı
Son Düzenleme: viking20 ~ 24 Ocak 2012 13:18
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
381 mesaj
Sitede zararlı olsa başka arkadaşların da dikkatini çekerdi. Sisteminizde muhtemelen bir zararlı olabilir.
o sizden kaynakli baska bir sitedne size virus bulasmistir.ayrica sendeki tarayicida adobe flash belki yuklu degil ondna uyari veriyor olabilir.malum siteler flash la calisiyor reklamlar icerikler v.s.Evet çok haklısın,tamamen benden kaynaklı(imiş).Hatta baktım lanet virüs kurulu tüm opera eklentilerini uçurmuş(güvenlik dahil).Mecburen hepsini yeniden kurmak zorunda kaldım.Teşekkür.
Edit: Win 7 kullanıyorum,e9 da aynı durum söz konusu değil.Demekki meret operaya yerleşmiş.e9 da chip e girdiğimde bana Adobe flash eklentisini kur diye bir uyarı çıkmuyor,her şey son derece normal gözüküyor.Son Düzenleme: viking20 ~ 24 Ocak 2012 13:10