[URL=http://www.resimyuklet.com/resim.php?cg=uploads3/load176082.jpg][/URL]
Dikkat! Korsan CD pc Yİ bozabilir.
- 1
- 2
bence yanılıyosunn cünküü hiç bir güç bana oyun içinn 100 milyon verdiremezzz 5 milyon wermek warken
arda16bence yanılıyosunn cünküü hiç bir güç bana oyun içinn 100 milyon verdiremezzz 5 milyon wermekOnline oynayabilmek için verilir..
Gerçekten oyun tutkunuysanız 5 değil 50 de verilir 100 ytl de bence arkadaş doğru söylüyor. Pc bozulduktan sonra oyun bir işe yaramaz. Birde aldığınız cd den virüs çıkmayacağını garanti edemezsiniz.
yesilirmakGerçekten oyun tutkunuysanız 5 değil 50 de verilir 100 ytl de bence arkadaş doğru söylüyor. Pc bozulduktan sonra oyun bir işe yaramaz. Birde aldığınız cd den virüs çıkmayacağını garanti edemezsiniz.elbette garanti edilemez bu, ama bu riske girmeye değer olarak görür çoğu kişi, çünkü başına bir şey gelmeyeceğini düşünür büyük olasılıkla.
CU_GS7Katılmamak elde değil. Online oyunların aylık ortalama 15$ ve kutusu 50$'a yakın. Yani 3 ay oynayınca zaten 100 milyonu geçiyor. Öte yandan Knight Online gibi "BEDAVA" olduğu sanılan oyunlara bile farkında olmadan "yok item alayım, yok şunu alayım" vs. derken bir ton para ödeniyor bilmeden millet.arda16bence yanılıyosunn cünküü hiç bir güç bana oyun içinn 100 milyon verdiremezzz 5 milyon wermekOnline oynayabilmek için verilir..
bende kesinlikle wermem bir oyuna 20 katını hele knight a o kadar para harcamak benim için delilik millet deli gibi her ay 30 ytl ödüyo (benim arkadaş ayda 30 ytl ye oynuyo ama yinede oyunda sorunlar yaşıo oyundan atılma vb.)
westanilbende kesinlikle wermem bir oyuna 20 katını hele knight a o kadar para harcamak benim için delilik millet deli gibi her ay 30 ytl ödüyo (benim arkadaş ayda 30 ytl ye oynuyo ama yinede oyunda sorunlar yaşıo oyundan atılma vb.)sana katılıyorum kardeş. ben 8 yıldır bilgisayar kullanıyorum. daha korsan cd yüzünden bilgisayarım sorun yaşamadı. hiç de virüs çıkmadı. şuana kadarda virüs proğramı
kullandığım çok nadirdir.
çıkss çıkksss oyun forumunda korsan cd ne alaka . :D:D:D :)))
arda16bence yanılıyosunn cünküü hiç bir güç bana oyun içinn 100 milyon verdiremezzz 5 milyon wermeküzgünüm ama ardaya katılıyorum.
Bir oyunun 100 ytl olduğunu gözümle gördüm. Aynı oyunun korsan fiyatı 5-10 YTL. Bu parayı Türkiye'de verebilecek babayiğit bir elin parmaklarını geçmez. Ayrıca korsan CD bilgisayarı bozmaz. Zarar ver se - ver se, sadece kötü kayıt yapılmış olduğundan optik okuyucuyu eskitir...
bencede bir oyuna 100 ytl verilmez ki oyunu beğenmediğini düşünsen hayalkırıklığı olur. 3 oyun alana kadar 1 tane 7900gt ekran kartı alıp oyunları daha iyi grafiklerde oynamak daha mantıklı ki zaten bu otjinal oyunun üzerinden 3 yıl geçtikten sonra fiyatı 10 ytl ye düşüyor madem bu fiyata satılabiliyor böyle satsınlar o zaman. bizde seve seve alırız tabi.
ps3 oyunları 150 ytl. korsanını alın bakalım bulabilirseniz.
ayrıca korsan cd ler, cd rom içinde patlıyor.. aman dikkat..!
korsan cd ler değil onlar dandik boş cd ler patlıyor ayrıca çin sağolsun pes-3 işine de el atıyor merak etme yakında onuda heryerde bulur hale geliriz. yaşasın kopya kullanım 150 milyonluk cd yi 10 milyona alınca geri kalan 140 milyonla ali ceviz alımış cevizlerinin yarısını ayşeye vermiş alinin hala 130 milyonu varpara bitmek bilmiyor :D:DD:
10 yıldır korsan kullanıyorum. Alla alla neden hiç bişi olmadı acaba. Ptlama filan :D
sdrzm10 yıldır korsan kullanıyorum. Alla alla neden hiç bişi olmadı acaba. Ptlama filan :aynen
cep telefonları da patlıyor ama milyonda bir.
Online oyun nedir bilir misiniz??
Sürekli COM'a karşı oynamamak,yapay zekanın klişeliğinden kurtulmak,bir sürü yeni stili olan insana karşı oynamak,karşında senin gibi düşünen İNSAN'lara karşı oynamak..
İşte bu keyif için,online için ORGINAL alınıyor..Verilen paraya da kuruşuna kadar değiyor,emin olabilirsiniz..
Oyunun online'ı yoksa tabi ki aradaki fiyat farkı uçurum, katılıyorum..
Bazı oyunların online oynanması için illa orjinal gerekmiyor amma.
sdrzmBazı oyunların online oynanması için illa orjinal gerekmiyor amma.Lafım gerekenlere olsun o zaman..
doğru diyorsun ben de online oyun oynuyorum. ama bir oyunun fanatiği değilsen verilmez bu para.
türkiyede neden bi oyun bu kadar pahalı satılır
Yüksek vergilerden olmasın :(
- 1
- 2