Dikkat!!

Güney62
17-03-2011, 15:17   |  #1  
Güney62 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
545 mesaj

Son zamanlarda bildiğiniz üzere burayı teknik servis sanıp konu açıp sonra Chip Online'yı terkedenler var.Lütfen Chip Online'nı karalamayalım lütfen.Ayrıca Chip Online ekibinden ricamız bu tür profillerin açılmasına izin vermemek.Son olarak Chip Online artık (afedersiniz) it kopuk doldu.Bu tür şahsiyetler yüzüden forumumuzun deneyimli üyelerini kaybediyoruz.Forumlardaki denetmenlerimiz daha arttırılmalı ve daha dikkatli olunmalı.Saygılarımla...........

Son Düzenleme: Güney62 ~ 17 Mart 2011 15:18
Erşah
17-03-2011, 15:26   |  #2  
Erşah avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
2,183 mesaj

Maalesef dostum.Geçen gün Selçuk Bey sitede yeni denetmenler aradığını söyledi .Ben adaylığımı koydum hala tık yok.Cebit'te Selçuk Bey'i ve diğer denetmenleri görmüştüm.Aslında hepsi iyi insanlar ama bu siteye pek uğra(ya)madıkları için hiç bir etkileri yok.Arasıra bir iki kazma yüzünden sürekli aktif olan üyeler banlanıyor.Bi denetmen olsam bu siteyi adam edicemde yapmıyorlar işte.

Güney62
17-03-2011, 15:40   |  #3  
Güney62 avatarı
OP Yıllanmış Üye
545 mesaj
Alıntı: Erşah  
Maalesef dostum.Geçen gün Selçuk Bey sitede yeni denetmenler aradığını söyledi .Ben adaylığımı koydum hala tık yok.Cebit'te Selçuk Bey'i ve diğer denetmenleri görmüştüm.Aslında hepsi iyi insanlar ama bu siteye pek uğra(ya)madıkları için hiç bir etkileri yok.Arasıra bir iki kazma yüzünden sürekli aktif olan üyeler banlanıyor.Bi denetmen olsam bu siteyi adam edicemde yapmıyorlar işte.
Evet haklısın dostum.Bende onları Cebit'te görmüştüm.Dediğin gibi iyi insanlara benziyorlar ama işte.....

Erşah
17-03-2011, 15:49   |  #4  
Erşah avatarı
Yıllanmış Üye
2,183 mesaj

İnşallah düzeltirler kendilerini... Ne diyelim.Şimdi yorum yazıyoruz diye bizide banlamasınlar...

Barış
17-03-2011, 15:52   |  #5  
Barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,971 mesaj

Bu konudan şikayet eden bir dolu insan var ki..
Uzun süredir foruma girmiyordum 6ayı aşkın süredir.

Son 3gündür tekrar aktif olmaya başladım ama hala bir yere ilerlenememiş :)
üstüne artık burası bir "ödev sitesi" gibi olsun google'da arama bile yapmayı bilmeyenlerin elektrikler kesilse "format at gelir" diyenlerin mekanı olmuş :)

Biran önce duruma el atılması lazım bence..
Yoksa gerçekten birşeyler paylaşmak isteyen bilgisini aktarmak isteyen yardımcı olmaya çalışan bir çok üye çekip gidicektir. Ki ben 2009 yılına baktıgımda sürekli inceleme yapıp araştıran hiç bi üye kalmamış çogu üyeliğini sildirmiş kapatmış adını değiştirmiş..
Bizede o yol gözüküyo mu ne

Erşah
17-03-2011, 15:54   |  #6  
Erşah avatarı
Yıllanmış Üye
2,183 mesaj
Alıntı: Barış  
Bu konudan şikayet eden bir dolu insan var ki..
Uzun süredir foruma girmiyordum 6ayı aşkın süredir.

Son 3gündür tekrar aktif olmaya başladım ama hala bir yere ilerlenememiş :)
üstüne artık burası bir "ödev sitesi" gibi olsun google'da arama bile yapmayı bilmeyenlerin elektrikler kesilse "format at gelir" diyenlerin mekanı olmuş :)

Biran önce duruma el atılması lazım bence..
Yoksa gerçekten birşeyler paylaşmak isteyen bilgisini aktarmak isteyen yardımcı olmaya çalışan bir çok üye çekip gidicektir. Ki ben 2009 yılına baktıgımda sürekli inceleme yapıp araştıran hiç bi üye kalmamış çogu üyeliğini sildirmiş kapatmış adını değiştirmiş..
Bizede o yol gözüküyo mu ne

Bu gidişle gözüküyo...

rap1997
17-03-2011, 16:01   |  #7  
rap1997 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
737 mesaj

evet katılıyorum

Güney62
17-03-2011, 16:05   |  #8  
Güney62 avatarı
OP Yıllanmış Üye
545 mesaj

Şimdi konuyu kapatırlarsa şaşırmayın:)Chip Online'nın eksiklerini söylediğimizde zorlarına gidip konuyu kapatıyorlar.Eee ne yapalım şimdi biz??Gerçek bunlar kardeşim!!

Barış
17-03-2011, 16:10   |  #9  
Barış avatarı
Yıllanmış Üye
1,971 mesaj
Alıntı: rap1997  
evet katılı
sen neye katılıyorsun ufaklık ?
Alıntı: rap1997  
pc bnm olduğu için kimse karışma hertürlü izliom şuan pcde 17gb izlenebilir 8gb indirmekte olan var bi arızadan ttneti aradık geldiler kotayı görünce hızı düşürdüler ondan indirme yapmıom yaşım:14

Güney62
17-03-2011, 16:12   |  #10  
Güney62 avatarı
OP Yıllanmış Üye
545 mesaj
Barış lütfen başkalarının yorumlarına saygılı ol!Ufaklık gibi küçük düşürücü sözlerin burda yeri yok.

Barış
17-03-2011, 16:18   |  #11  
Barış avatarı
Yıllanmış Üye
1,971 mesaj
Alıntı: Güney62  
Barış lütfen başkalarının yorumlarına saygılı ol!Ufaklık gibi küçük düşürücü sözlerin burda yeri yok.
:) Ufaklığın anlamına kullanımına bakın ondan sonra "!" işareti kullanın :)

Bu çocuk gibileri oldukça işte forum sitesi çocuk parkına döner.
Adam orda yeğenleri için koruma programı soruyor zararlı içeriklere girmesin diye.
Buda gidip "pc bnm olduğu için kimse karışma hertürlü izliom şuan pcde 17gb izlenebilir 8gb indirmekte olan var bi arızadan ttneti aradık geldiler kotayı görünce hızı düşürdüler ondan indirme yapmıom yaşım:14 xD" diye yorum yapıyor. Yoktan yere konu kirleniyor ve bu forum sitesini yüzlerce kişi takip ediyor danışıyor konu okuyor. Bir başkası aynı programı aradığında bu yazıyı gördüğünde yapacağı yorumu hiç düşündünüz mü ?

Sanmıyorum..

Güney62
17-03-2011, 16:21   |  #12  
Güney62 avatarı
OP Yıllanmış Üye
545 mesaj
:) Ufaklığın anlamına kullanımına bakın ondan sonra "!" işareti kullanın :)

Bu çocuk gibileri oldukça işte forum sitesi çocuk parkına döner.
Adam orda yeğenleri için koruma programı soruyor zararlı içeriklere girmesin diye.
Buda gidip "pc bnm olduğu için kimse karışma hertürlü izliom şuan pcde 17gb izlenebilir 8gb indirmekte olan var bi arızadan ttneti aradık geldiler kotayı görünce hızı düşürdüler ondan indirme yapmıom yaşım:14 xD" diye yorum yapıyor. Yoktan yere konu kirleniyor ve bu forum sitesini yüzlerce kişi takip ediyor danışıyor konu okuyor. Bir başkası aynı programı aradığında bu yazıyı gördüğünde yapacağı yorumu hiç düşündünüz mü ?

Sanmıyorum..

Barış kusura bakma:)Profili araştırmadan yazmışım işte.Tekraradan özür dilerim.
Bar

mancukya
18-03-2011, 00:02   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

Forumda Admin yönetici gerekli adam googleda ariyacagi seyi gelip burda soruyor.
3 5 senelik konuyu hortlatiyor. Cep teli sorusunu windows 7 yada Güvenlikde sormayi basarabiliyor.
Uyardinmi söyleyen kötü oluyor.

Kapalı Hesap (200432)
18-03-2011, 03:01   |  #14  
Kapalı Hesap
111 mesaj

Arkadaşlar ben uzun bir süredir buraya uğramaz oldum.Harbiden PC' den anlayanlar bilmeyenlerin sorularına doğru cevaplar versinler...Ben olduğunca yardımcı olmaya çaışıyorum ama bazı bilmeyenler araya girip bilip bilmeden cevaplar veriyor ve soruyu soranlarında aklının karışmasına neden oluyor.Şimdi ben adama desemki kardeşim benim dediğimi yap, öbür adamda diyecekki benim dediğimi yap.Vallahi adam kararsız kalmakla haklıdır.Onun için bilmeyenler lütfen bu sitede biliyormuş gibi davranmasın...!

dabbe1
18-03-2011, 12:10   |  #15  
dabbe1 avatarı
Yıllanmış Üye
2,665 mesaj
Alıntı: Taşcı  
Çok af edersiniz avatarınıza baktım  öğretmen olduğunuz yazıyor.  Bu yazıyı siz mi yazdınız?? pc bnm olduğu için kimse karışma hertürlü izliom şuan pcde 17gb izlenebilir 8gb indirmekte olan var bi arızadan ttneti aradık geldiler kotayı görünce hızı düşürdüler ondan indirme yapmıom yaşım:14 xD   eğer eğitimci iseniz bu yazıyı sizin yazdığınıza ihtimal veremiyorum kesinlikle siz yazmış olamazsınız bu mümkün değil çünkü sizler insanlara edeb hayanın ne olduğunu anlatan insanlara doğru ve yanlış olan şeyleri en iyi anlatan sizlersiniz ben bu yazıyı sizin yazdığınıza inanmıyorum  inanmakta istemiyorum!!!!!
şahıs öğretmen değil öğrenci sadece kaale alınmak için öğretmen olduğunu yazmış... sorun yok zaten cevapta vermemiş