arkadaslar MSN MESSENGER DA yazisirken ve chat yaparken karsinizdaki insani iyi tanimadan sakin olaki yardim etme isteklerine taviz vermeyin bu nu yazmamin tek NEDENI YENI OLAN ARKADASLARIM ICIN cunku burada bir acik var benden yardim isteyen kisi benim compütorume hemen giriyor bu programi kulanan arkadaslar dikat etsinler özelikle yeni olanlar saygilar
dikkat
- 1
- 2
evet bu kisi forumdan ama ismini sildigim icin su anda aklima gelmiyor kendisi de benim gibi yurtdisinda sanirim bayagi isirgan bir arkadas sanirim kendini hacker sanediyor ismini ileride cok istersen sana yazarim mail at saygilar
Merak etmeyın beyler yontulur burda o kısı
Kimmiş o yaa.Düşünüyorum o kapasitede bu forumda toplasan 3-4 kişi var.Onlarda bunları yapcak kadar kişiliksiz olamazlar yaaaaaa.
inan bana olabilirler bilader, birçok kişiyi tanımıyoruz dolayısıyla ruh hallerini bilemeyiz, ruh hastası adamlar var her yerde, burada neden olmasın. Dedim ya madem konuyu açtın istanbullu, o zaman o kişi kimmiş burada bunu açıkla, bilelim.
Nasıl yani?Nasıl bir açıkmış bu?Hadi benim bilgisayarıma girsin,girebiliyorsa!!! Üstelik sorunlu denilen messanger 7.0 kullanıyorum.Hodri meydan...
Bu kadar paranoyak olmayın arkadaşlar.istanbullu2001 uyarın için sağol yinede.(Belki elvis messanger 'ı tamamen siler:p)
kansav abartma sende lütfen, madem bir şeyi açıklamış arkadaşımız, tam olaral kim söylemesini istedim. Benim de kimseden korkum yok, çünkü hdd emde hiçbir önemli veri taşımıyorum ve güvenliği de bir şekilde sağladım, yine de gelirse bu dünyanın sonu değil.
Yaw elvis sevdiğimizden biraz takılalım dedik hemen alındın sende :)
Helal sana.Demek sende sonunda messanger 7.0 'cılar kervanına katıldın :)
Bu arada bende merak ettim şu hacker(aslı lamer) arkadaşı.Mümkünse bi zahmet bana da saldırsın...
elvis sana gönderdiğim programı kur ve mail olarak benim maili yaz işte saldırmak bu oluyor ama bunu 2 türlü yaparlar ya kanına gireceksin karşı tarafın çaktırmadan sokacaksın içeriye..Yani anlayacağınız o kadar zor değil beyler.Hacker aklına güvenmeli bir de sabrına öyle değil mi.Hacker araştırır okur ama herşeyi okur Benim için lamer yoktur bilgisayarımı ele geçiren herkez benim için Hacker dır.Ne adamlar var elindeki programları kullanmasını bilmeyen.Araştırmak işin başında geliyor.Ben araştırmalarım bazılarını buraya yazıyorum tabi anlayana.Mesela şu google ile işlediğim konu bir hacker için bulunmaz fırsat..Ama herşeyin başında tabi kişilik geliyor.Şunuda söylemek gerekirse kötülere saldırmak için her zaman varım...
İyi Çalışmalar.
Serdar Kaçmaz
Saldırma konusunda sana katılmıyorum Bilader.Çünkü kötüde olsa birine saldırmak,onun seviyesine inmek ve onun gibi kötü olmak demektir.Unutma ki sadece kötüler saldırır.
Sen gardını sağlam tutarsan,saldıran kişi belli bir süre saldırmaktan yorulacak ve vazgeçecektir...
Görüşüne saygılıyım.Ama bu kişilikler laftan anlamaz.Ne demişler Laftan anlamayan kötekten anlar.Atalarımız bunu boşuna söylememiş.
cevap veriyorum arkadaslar benden bu sahisi aciklamami ostiyorsunuz dogrusuda bu sanirim ama bu sahisi rencide etmek istemiyorum yani kirmak istemiyorum ben 41 yasinda bir insanim onun yasinda benim oglum var bana yakismaz ama illede bunu kim diye sormak istiyorsaniz özelden ismini verecegim ama karsindakini rencide etmemek sartiyla o bana zarar vermek istedi ama basarili olamadi nedenini anlamadim dogrusu sanirim benim yasli bir KURT OLMAMDAN korktu saygilar
cevap veriyorum arkadaslar benden bu sahisi aciklamami ostiyorsunuz dogrusuda bu sanirim ama bu sahisi rencide etmek istemiyorum yani kirmak istemiyorum ben 41 yasinda bir insanim onun yasinda benim oglum var bana yakismaz ama illede bunu kim diye sormak istiyorsaniz özelden ismini verecegim ama karsindakini rencide etmemek sartiyla o bana zarar vermek istedi ama basarili olamadi nedenini anlamadim dogrusu sanirim benim yasli bir KURT OLMAMDAN korktu saygilar
bence böyle bişey yaptıysa herkesin içinde rencide edilmeyi hak ediyordur.
bu ısın rencıdesı olmaz arkadaslar
Bence bilgisayar konusunda "çömez" olarak gördüğü için saldırmıştır.Fakat arkadaşımız atalarımızın meşhur lafını unutmuş; "parayla imanın kimde oluğu bilinmez..." Rencide konusuna katılmıyorum.Şu "büyük usta!!!" 'nın kim olduğunu bende öğrenmek isterim...
eyupkork haklı.Aynı "kim 500 milyar ister" yarışmasındaki cevabın açıklanma kısmında çalan müziğin, insanın heyecandan g...'ünü tavana vurdurması gibi bir durum oldu yaws...
Açıklamayacaksan "arkadaşlar uzatmayın,açıklamayacağım" de olsun bitsin istanbullu2001...
açıkla açıkla açıkla... :)))
neymiş bu açık yaaa valla bende meraklandım şimdi iki sayfa dolunca haliyle meraklanıyo tabi. bence kim oldugu hiç önemli diil eninde sonunda bi sert kayaya tostlayıp 1 küsür milyarlık makinasının gözünün önünde cayır cayır yandıgını görünce uslanacaktır :D
- 1
- 2