slm dostlar. ben şimdi askerim .burdada tek eğlence kaynağım flash diskime indirdiğim müzikleri dinlemek. internette yeni bir radyo buldum ankara merkezli çalışıyor. çok güzel müzikler çalıyor. ama ne yazıkki adlarını söylemiyor. o yüzden de onları bulamıyorum. bende radyodan direk kayıt yapmaya karar verdim. radyo adıda radyovizyon. bunun internet sitesine girip radyoyu burda çekmediği için ordan dinliyorum. kaydetmek için jet audio proğramını kullandım. çünki o bir çok girişten kayıt yapıyor (line in , microphone , wave gibi...) . şimdi radyoda çalanları kaydedebiliyorum ancak sesi duyulamıycak kadar az çıkıyor. bana önerebileceğiniz bir kayıt proğramı varmı. tek bir proğram belki bu dediklerimin hepsinden kayıt yapamaz. o yüzden ayrı ayrı proğramlarda söleyebilirsiniz. ben hangisi uygunsa onu kullanırım. lütfen yardım edin... şimdiden teşekkürler
dinlediğim müziği kaydetmek istiyorum..
arkadaşım öncelikle sana hayırlı tezkereler dilerim.şimdi gelelim senin soruna kısa bir araştırmadann sonra bir program buldum linkten istediğin gibi indirirsin..
bu linkten programı nasıl kullanacağına bakarsın www.abdullahdokmener.blogcu.com/
bunların dışında herhangi bir program olmadan direk radyodan kayıt yapabilen bir mp3 playerinde sana linkini veriyorum bunuda incelersin www.dosyaarsivi.com/radyo-dinle/750-muzio-mp3-calar.html
çok teşekkürler. bir deneyeyim. bakalım işe yarıycak mı?
WM Recorder 12.0 vidyo ve ses icin linkleri bulur ve oto kayit yapar
yada cesitli radyo yakalama programlari yada radyolar icin bu isi profesyenelce yapanlar
StreamRipper
Nexus Radio
RaimaRadio
Phonostar-Player
Radio FR Solo
XstreamRadio
Vs vs bunlar gibi cok var bazisi parali bazisi bedavadir istedigin radyo icinde yoksa ekleyebilirsin
Arkadaşımız radyo programı istemiyor zaten kendisi ona uygun radyo programını bulmuş ama o yayından kayıt yapacak bir yazılım arıyor.
çok teşekkürler arkadaşlar ilginiz için
YasarSArkadaşımız radyo programı istemiyor zaten kendisi ona uygun radyo programını bulmuş ama o yayından kayıt yapacak bir yazılım arıyor.Radyo programi degildi zaten onlar istedigin radyolari dinleyip kayit yapabilen bir sistemdi ve pek coguda sarki bitince kesip direk mp3 halinde yapabilen programlar