walla bu durumu çok merak ediyorum bi deli saçması mı yoksa gerçekçlik payı war mı???
DIRECT X 10,1 direct x 10 ile uyumsuz olacağı söyleniyor
yani şimdiki kartlar daha oyunlar yaygınlaşmadan hurda olacakmışşş
directx 10.1 hikayesi
kafana takma. dx10.1 i dx10 lu kartlar destekliyecekmiş...
Evet dx10 ekran kartları dx 10.1 destekleyecek.Ama bir yerde okuduğuma göre 2008 senesinde dx 10.1 kartlar çıkacakmış.Çıkmasının nedeni ise dx 10.1 den daha çok performans alabilmek için.Sen içini ferah tut.
Evt DX10 lu kartlar çalıştıracak rahat olabilirsin...
zaten directx 9 u destekleyen ekran kartları 9 un her sürümünü destekledigine göre....
" zaten directx 9 u destekleyen ekran kartları 9 un her sürümünü destekledigine göre...."
...dx10u destekleyen ekran kartları da dx10.1i destekler. (diyesi geliyor insanın)
flytorpedo2" zaten directx 9 u destekleyen ekran kartları 9 un her sürümünü destekledigine göre...."Walla tam fill in the blanks cümlesi olmuş...dx10u destekleyen ekran kartları da dx10.1i destekler. (diyesi geliyor insanın)
![]()
Evet:):) bi gördüm cıvıdım hemen
hayır arkadaslar destekleyecek kendimde araştırdım Microsoftın Türkiyede ki yetkilileriyle de görüşmemde öle bieşy olmadığı destekleyeceği haberini aldım böle bişey olsaydı kalpten giderdim daha yeni ekran kartı aldım...
tonikhayır arkadaslar destekleyecek kendimde araştırdım Microsoftın Türkiyede ki yetkilileriyle de görüşmemde öle bieşy olmadığı destekleyeceği haberini aldım böle bişey olsaydı kalpten giderdim daha yeni ekran kartı aldım...Farklı birşey söyleyen yok ki zaten...![]()
hepiniz saolun 1-2 yırtık diğer forumlarda hala iddaa ediyor direct x10,1 kışın çıkacakmış ve de şimdiki 10,0 sürüm ile uyumsuz olacakmış...
tamam 10.1 çıkacaktır ama 10 lu kartlar destek vereceğini sanıyorummm
directx 10'lu kartlar 10.1 ile gayet iyi calısacaktır, ancak dx10.1'deki yenilikleri(gerci pek bisi gelmicekmis az bucuk degismeler var ama)desteklemicek o kadar. o yuzden dx10.1 destekli kartlarla ilgili soylentiler yayılmaya baslandı...
elaziglidirectx 10'lu kartlar 10.1 ile gayet iyi calısacaktır, ancak dx10.1'deki yenilikleri(gerci pek bisi gelmicekmis az bucuk degismeler var ama)desteklemicek o kadar. o yuzden dx10.1 destekli kartlarla ilgili soylentiler yayılmaya baslandı...hayır 10.1 sadece bir yama öle bişey olmadığı microsoftta açıklama yapmıştı sadece bir güncelleme olduğu söylendi tam bi açıklama gelsede rahatlasak biri böle biri şöyle sıkıldım artık![]()