Arkadaşlar bilgisayarıma HD 4850 ekran kartı almak istiyorum fakat ileride Directx11 e geçileceğinden 5000 Serisinide düşünüyorum.Fakat aklıma takılan bir soru var.Directx 11 ekran kartı Directx 10 olan oyunları kaldırıyormu? Benim bildiğim COD 6 GTA IV Directx 10.Sorumu cevaplarsanız çok makbule geçer arkadaşlar
Directx 10 - Directx 11
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
110 mesaj
Tabiki oynatır Direct 11 de sadece daha iyi yeni grafikler gelicek.Yani için rahat olsun ve HD 5770 ekran kartı al derim.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
210 mesaj
bence lma benim yaptığımı al ben almaya gittim parayı vermeye kıyamayıp geri döndüm bence yazı bekle inşallah dolar fiyatı felan inecek yenileri çıktıkça dahada ucuzlayacak kidirectx11 olması önemli değil çokta fark yok
bence lma benim yaptığımı al ben almaya gittim parayı vermeye kıyamayıp geri döndüm bence yazı bekle inşallah dolar fiyatı felan inecek yenileri çıktıkça dahada ucuzlayacak kidirectx11 olması önemli değil çokta farkKardeşim yorumun için teşekkür ederim fakat yaza kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum:)Tabiki oynatır Direct 11 de sadece daha iyi yeni grafikler gelicek.Yani için rahat olsun ve HD 5770 ekran kartı al derim.