Arkadaşlar bilmek istiyorum directx 10.1 in directx9 dan farkları nelerdir.Ben oyunlarda pek bi fark hissedemedim.Aynı görüntü dirextx 9 da var.
Directx 10.1 farkı
Directx 10.1 randıman alman için onu destekleyen bir işletim sistemi ve aynı şekilde bir grafik kartı vede directx 10.1 uyumlu yazılım üçü biraraya geldiği zaman fark çıkar ortaya
Ben görüntü kalitesi açısından sormuştum
Tamam bende aksini söylemedim zaten directx görüntü arabirimi.Görüntüden fark almak istiyorsan yukarda saydıklarım geçerli.
Five-TechBen görüntü kalitesi açısından sormuş
Tamam destekli donanımlarım var ama bi fark hissedemedim
o zaman oynadığın oyun dirextx 9 desteklidir
Five-TechTamam destekli donanımlarım var ama bi farkWindows Vista'ya geçmeniz lazım , XP'de Directx 10 yok ...
ahmet79o zaman oynadığın oyun dirextx 9Evet arkadaşım benim oynadığım oyunlar directx 9 destekliymiş.Crysis i yükleyince farkettim
Directx 10.1 destekli oyun şu an maalsef piyasada yok bende de Ati kart var bende bu duruma kızıyorum ama elden ne gelir oyun firmaları bunu çıkarmıyor gerekçe ise Nvidianın 10 desteği olması 10.1 sürümüne göre hazırlasalar oyun satamayacaklar bu durumda sadece 10 serisine göre oyun çıkarıyorlar
arkadaslar bı dırec x10 yok dıye vazgecmeyın xp den fazla bı fark etmıyo
Directx 10.01 piyasada varmı ki ? ben 10 u biliyOrum da :):):)
x10.1 donanım destegi olarak varda en fazla x10 destekliyor vista ayrıca oyunların sadece bikacı x10 destekli, 10.1 icin düsünmeyin daha.
Far Cry 2 versiyonunda 10.1 desteği var. Bunun için Ati 10.1 Ekran Kartı desteği olan arkadaşlar http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx bu adresten indirip 10.1 desteği ile Far Cry 2'i oynayabilirler.