İyi geceler arkadaşlar ben özellikle oyun için xp ye directx 10 yükledim ama oyun açarken (residen evil vb. ) oyunlarda (directx 9 seçeneğide var) directx 10 seçeneğini seçiyorum hata veriyor. Halbuki 10'u yükledim olmadı acaba nerde yanlış var yada directx 9'u kaldırıp 10'u öylemi kurmalıyım?
Directx 10
XP'de DX10 desteği yoktur. O yüklediğiniz şey virüslü bile olabilir.
Hilekar yöntemlerye yükleniyor ama çok ağır çalışıyor ben kendimden biliyorum. Rusların bulduğu bir yöntemle idi.
Mİcrosoft Xp için Dx10 un Çıkmayacağını zaten yayınlamıştı. Böyle şeyleri yüklemeden önce varlığının olup, olmadığı öğrenmek için mutlaka Chip online konu açılmalı. Süleyman. Arkadaşımızın dedigi gibi virüs bile olabilir. Hatta bilgisayarınızda ne yaptığınızı görüyor bile olabilirler. Lütfen önce danışın. Chip online'nin tecrübelerinden faydalanın derim.
Evet Xp de DX 10 desteği yok artık sisteminizde destekliyorsa Dx 11 desteği olan Windows 7 tavsiye ederim.
İyi akşamlar :)
Ekran kartınız DX 10 destekli ise bile XP de malesef dx10 bulunmuyor..
Windows 7 kurabilirsiniz.Sistem nedir?
İyi geceler arkadaşlar ben özellikle oyun için xp ye directx 10 yükledim ama oyun açarken (residen evil vb. ) oyunlarda (directx 9 seçeneğide var) directx 10 seçeneğini seçiyorum hata veriyor. Halbuki 10'u yükledim olmadı acaba nerde yanlış var yada directx 9'u kaldırıp 10'u öylemi kurmalıyım?