OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj
yeni çıkan oyunların çoğu directx 10 bu oyunlar dx 9 da çalışmazlar mı?
yeni çıkan oyunların çoğu directx 10 bu oyunlar dx 9 da çalışmazlar mı?
Çalışmazlar o oyunları açabilmek için DX10 destekli bi ekran kartına sahip olman lazım...
efsanefenerli1907Çalışmazlar o oyunları açabilmek için DX10 destekli bi ekran kartına sahip olman lazım...tam doğrumu bilmiyorum ama bir süre daha oyunlar hem dx9 hem dx10 destekli çıkacakmış ama dx9 da tabiki dx10 daki yenilikleri göremeyiz.yani mantık olarak da böyle olması gerekmez mi?çünkü dx10 iyice yaygınlaşmadı
onurcakir1903bende böyle duymuştum ama kesin bir bilgim olmadığı için size sordumefsanefenerli1907Çalışmazlar o oyunları açabilmek için DX10 destekli bi ekran kartına sahip olman lazım...tam doğrumu bilmiyorum ama bir süre daha oyunlar hem dx9 hem dx10 destekli çıkacakmış ama dx9 da tabiki dx10 daki yenilikleri göremeyiz.yani mantık olarak da böyle olması gerekmez mi?çünkü dx10 iyice yaygınlaşmadı
Şu anda zaten sadece DX10 destekli oyun yok bildiğim kadarıyla Flight Simulator var DX10 destekli ama o da DX9 ilede çalışıo.Bi süre daha böyle gider ama en geç 1 yıl sonra piyasada DX9 destekli oyun kalmaz...
Yeni Çıkan Oyunlar Artık Dx10 Desteklediği İçin Tabi Ki Dx10 Yüklemek Gerekir.Ama 2008 Den Sonra Yükle İstersen, Çünkü 2008 Oyunları Destekleyen Var Hala Dx9 u Saygılarımla...