Merhabalar
Directx 10 destekleyen bi laptop arıyorum . buraya kadar hersey guzel de 1500 ytl altına bulabilirmiim?
ya da laptoplarda bunu destekleyen ekran kartları nelerdir.
eger 1500 ytl altına yoksa 2000 ytl altı tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Directx 10lu laptop tavsiyesi lutfen!
dx 10 deyince laptop ta İlk aklıma Monster geldi. http://www.hepsiburada.com//prod ... 8&productid=bd71272 şu ürüne bakabilirsin. ayrıca fokusbilgisayar dada monster ın çoğu çeşidi vardır. http://www.fokusbilgisayar.com/asp/index.asp
Monstersa koy sepete demekten kendımı alamıyorum.Biri beni durdursun.... Kesınlıkle doğru tercıh olacaktır.
borga-x bi tane monster alda rahatla artık...
hakkaten ha
monsterda hissen falan mı var?
bu nası bi hayranlıktır yaw:D
ben su acamadıınız oyun olursa paranız iade olayına da gıcık oluyorum
o kadar parayı verceksem tabi acarım herseyi!
saglam bi ekran kartı koydun mu tmmdır zaten!
goren de 1000 liraya herseyi actırıyolar falan sanır
www.canavarnotebook.com monster in diger ürünleri türkiye genel disbiratörü focus pc
Tanımam üstüne.Alıcam kendıme bir tan bunlardan.Süper cihaz diyorum, kullandım diyorum daha ne diyim. Keşke hissem olsada burdakı herkese Monster dağıtsam.... Ahh nerde o günler....
nmanzaten verilmis bi link!İYİ YA BAK OZAMAN
yaw anladık gorebilioruz zaten burdan da makinanın iiligini
bu kadar katı olma diorum sadece:D
bi de kasa tasarımı cok kotu bence!
bi de fn bunda da solda ama en ucuz da bu napıyım:D
Buldunda bunuyosun. Kızlara hava atmak içinmş alıyorsunuz anlamıyorum. İşini görürmü sen onu söyle.... Bence tasarım ıkıncı planda kalan bir sey
bunma falan deil canım
dogru tasarım biraz ikinci planda kalıyo ama nie az da olsa sık yapmıyolar anlamıyorum.
bi de su fn tusu:D
ben ctrl ile fn nin islevini degistirebilir miim?
benersincewww.canavarnotebook.com monster in diger ürünleri türkiye genel disbiratörü focus:D distirübitörü yani :D ula zati bu adamlar bu makinaları kendileri toplamıyo mu yani bu monsterlar başka ülkelerdede varda benim mi haberim yok
keylogBaşka Ülkelerde Monster adı altında yok...benersincewww.canavarnotebook.com monster in diger ürünleri türkiye genel disbiratörü focus:D distirübitörü yani :D ula zati bu adamlar bu makinaları kendileri toplamıyo mu yani bu monsterlar başka ülkelerdede varda benim mi haberim yok
Üretici Clevo gibi firmalar...
Yani başka ülkelerde de Bu makinaların markası değişik olup içeriği aynı olanı var....
Saygılar....
byzihhkeylogİyide birader çıkar bende toplarım bi dizüstü adınıda kayarım KEY die o zmn bende monsterın başka bi distirübitörü mü sayılacam bu konuyu uzatmaya gerek yok ama bu adamlar sadece burdalar...Başka Ülkelerde Monster adı altında yok...benersincewww.canavarnotebook.com monster in diger ürünleri türkiye genel disbiratörü focus:D distirübitörü yani :D ula zati bu adamlar bu makinaları kendileri toplamıyo mu yani bu monsterlar başka ülkelerdede varda benim mi haberim yok
Üretici Clevo gibi firmalar...
Yani başka ülkelerde de Bu makinaların markası değişik olup içeriği aynı olanı var....
Saygılar....