Benim bilgisayarımda eski sürümünde metin2 oyunu oynuyabilir yordum.Ama yeni sürüm yani Windows 7 de oynuyamıyorum.Sorun DirectX 11 den mi kaynaklanıyo bilen var mı acaba?Ben ondan kaynaklandı diye düşünüyorum çünkü eski sürümde rahatça oynuyabiliryordum. Bilen varsa cevap yazabilir mi ??
DirectX 11 den DirectX 9 a geçebilir miyim ?
Bence metin 2 ile hiç uğraşma gözlerine zarar bağımlı olup duruyorsun yok dağ bayır gezcekmişinde bırak bu işleri bence derim ha illa oynamak istiyorum dersen onada saygılıyım fakat karub arkadaşımızın dediği gibi diyorum Yeni sürümler desteklemiyor
Bence metin 2 ile hiç uğraşma gözlerine zarar bağımlı olup duruyorsun yok dağ bayır gezcekmişinde bırak bu işleri bence derim ha illa oynamak istiyorum dersen onada saygılıyım fakat karub arkadaşımızın dediği gibi diyorum Yeni sürümlerBu tarz şeylerden kaç tane çocuk hayatını kaybetti.. Bakınız; Oyun bile demiyorum çünkü oyun sayılmaz.. Ne görüntü var, ne konu var.. Garip.
yani ben bu oyunu windows7 de oynuyamaz mıyım oynuyabilirmiyim ? onun cevabı nı verseniz
Xp uyumluluğunu ne olarak seçemeliyim
ben anlatamadım özür dilerim. ben oyunu açıyorum pc kendini rest atıyor.Açınca çözüm ara diye birşey çıkıyor.Ona tıklıyorum.Karşıma bu sayfa çıkıyor
Ne yapmamı önersiniz ?????
Lanet şu oyun ya.Ona ayırıcağım zamana ders çalışsaydım okulda dereceye girip Lenovo Laptop kazanırdım.
Arkadaşım sen formattan sonra ekran kartı driverını yeniden yükledinmi.
bazen eksik dosyalar olabiliyo bunu kullan otomatik yüklüyor.
http://www.microsoft.com/downloa ... 92a3&displaylang=en
Zaten var
Windows 7'nin hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Ram'iniz ne kadar? Bana sorun ekran kartı gibi geldi sürücülerini yüklediniz mi? Ve son soru başka oyunları oynayabiliyormusunuz?
1 hangi sürümü kastettiniz
2 1.50 GB
3 Sürücü derken ne demek istedininz
4 :Hayır başka oyunda oynuyamıyorum.Üstüne üstlükde netten video izlerken tam ekran yapıncada oluyor
directx'in son versiyonunu şu adresten indirip kurabilirsin
http://www.microsoft.com/downloa ... 6-b157-5ab8109cb4f5
bir de arkadaşların dediği gibi ekran kartını yüklemediysen onu yükle.