Battlefield Bad Company 2
Görüntüler hiçte fena değil...
Battlefield Bad Company 2
Görüntüler hiçte fena değil...
Oyunda mavi ton hakim oynarken göze rahatsızlık vermez,Bazı oyunlarda siyah renk hakim oluyor,gerçi oynayan ben değilimde öyle fikrimi söyleyeyim yani.
Kaç pentium ister bunlar ??
pcwordOyunda mavi ton hakim oynarken göze rahatsızlık vermez,Bazı oyunlarda siyah renk hakim oluyor,gerçi oynayan ben değilimde öyle fikrimi söyleyeyim yani.İlginç yaklaşım,
Kim oynuyor ?
Mesela ahmet79 ,mengu88 :D
direct 10.1 ile arasında fazla fark yok
Görüntüler süper çok beyendim. Birde yüksek çözünürlükte açınca tam süper olur.
zotac gtx 275 ile high oynarmiyiz acaba xd
Oynarız çok büyük ihtimalle ama bu görüntülerdeki bazı özel grafikleri alamayız çünki Directx 11 istiyor. Ama büyük ihtimalle oyun hem Directx 9 hemde 10 destekli çıkavaktır.
Bir kaç oyun daha var ama Yasin haklı. Hala D10 tam geçilmedi yavaş yavaş geçiliyor. Buda neden çünkü oyun satıcıları ve üreticileri kullanıcıya göre oyun geliştiriyor hala D10 destekli ekran kartı olamayan çok kişi olduğu bilindiği için üretmiyorlar.
Assassin's Creed'de de hem 9 hem 10 desteği var. Dizüstünde Dx9 ile masaüstünde Dx10 ile oynadım. Arada ciddi görüntü kalitesi farkı var.
Oda olur öyle zannediyorum ki. COD World At War 2 çıkarken Directx 11 desteği ile çıkacak.
KaptanosOda olur öyle zannediyorum ki. COD World At War 2 çıkarken Directx 11 desteği ile çıkacak.COD WAW 2'nin oyun motoru ne olacak biliyor musunuz? Eski motor bence mükemmeldi. Yeni motoru hiç beğenmedim ben. Bitirmedim bile oyunu :(
Assasin creed 2 çıksın siz o zaman görün. COD WaW2'de bekliyorum. Ama Dx11 biraz daha iyi sanki..
COD waw 2nin motoru farklı olacak ama nasıl farklılıklar olacak tam bilmiyorum. Yakında çıkar resimler. Bende sabırsızlıkla bekliyorum Assasin Creed 2yi ama ondan çok beklediğim bir oyun var.
DİABLO III...!
KaptanosCOD waw 2nin motoru farklı olacak ama nasıl farklılıklar olacak tam bilmiyorum. Yakında çıkar resimler. Bende sabırsızlıkla bekliyorum Assasin Creed 2yi ama ondan çok beklediğim bir oyun var.Beklersiniz siz COD WAW 2 de DX11 i DX10 da çıkacağı bile şüpheli Assasing Creed 2 DX11 destekli çıka bilir. Crysis 2 de DX11 destekli çıkar kesin.DİABLO III...!
KaptanosOda olur öyle zannediyorum ki. COD World At War 2 çıkarken Directx 11 desteği ile çıkacak.Yeni çıkacak olanın adı 'Modern Warfare 2' değilmiydi?
ahmet79Yeni çıkacak olanın adı 'Modern Warfare 2' değilmiydi?bende öle biliyordum World War 2 2. dünya savaşı değilmiydi.Modern Savaşlar nere 2. dünya savaşı nere şimdi isim karışılığı.
Artı World At War 2 dx 9 çıkar büyük ihtimal çünkü çok tutuluyor herkezde dx 10 - 11 destekli kart ve vista yok.
xmenevrendx10 ile oynadım.aralarındaki fark ton farkı.tabi dx11 dahaBattlefield Bad Company 2'nin çıkış tarihi 2010'nun ilk çeyreği!Sen bu oyunu oynadığından eminmisin:)