Eğer Video Yüklenemiyorsa
Burda İzleyin (HD)
http://www.youtube.com/watch?v=NAsoXHHCqWM
crysisdaki denizde öyle benimki de windows 7 dx11 manyak bişe
görüntü harika gerçekten de biz 10.sunu bikaç oyunda anca gördük, 10.1'i geldi dediler pek bişey olmadı şimdi 11i kodular gözümüzün önüne...
belli oluyor zaten ya windows 7 de..
final sürümünü merak etmemek elde değil ..
beklicez görücez , elde edicez : )
eVEt MERAk ettenizmi gene nvidia HER Oyun başlangıcında nvidia yazısı görüyorum beceriksiz ati sürücü yazmayı beceremiyo sürekli hız için sürücü çıkarıyolar atinin ARTIK bir boka yaradığı yok
256 mb ekran kartıyla CS 1.6 da aldıgım fps 30 kimse ati almasan nvidia alın SONRA SİNİR KRİZİ GEÇİRİRSİNİZ BENİM GİBİ
görüntü harika gerçekten de biz 10.sunu bikaç oyunda anca gördük, 10.1'i geldi dediler pek bişey olmadı şimdi 11i kodular gözümüzün önüne...Herkesin dilinde aynı söz ve önyargı bi bekleyin çıksın oyunları gelsin sonra almazsanız almayın, ortada bir zorlama yok!Son Düzenleme: leech ~ 22 Ağustos 2009 00:53
Bu gerçekte bizi kandırıyorlar :D xD
Sahiden Gerçek gibi. Bir anda şaşırdım kalıverdim öyle. :D Biraz Jel gibi görünüyo :D
bu gerçekliği oyunlarda kullanınca dehşet olacak varya. Şuan en çok grafik isteyen oyun yanılmıyorsam GTA 4 onu oynarken bile gerçeklik o kadar yok. Crysisdeki dağlar yeşillikler ve deniz çok gerçekçiydi ama dx11 galiba onu da sollayacak.
Bekleyip Görcez hep beraber.
Bizim ekran kartları destekler mi bu Directx 11'i. Bende GTS 250 var? Yada hangi kartlar destekleyecek?
Var mı bu konuda bilgisi olan arkadaş?
Teşekkürler...
Henüz piyasadaki hiçbir kart desteklemiyor. Yeni çıkacak olan kartlarda bu destek olacak.