Evet sonunda 2008 diyor. Evet sadece Intro görüntüsü ve fizik oldukça zayıf, hiç bir uçak o kadar yüksek hızda öyle hamleler yapamaz, atom bombasını da beğenmedim uranyumun fisyonu uçağın hızının onlarca katı daha hızlı olur ve o uçak orada yanardı, ve patlama gerçekçi gözükmüyor şok dalgası da uçağı hiç etkilemiyor ve uçaklar diğer nesnelere dağlara o kadar yakın uçamazlar sanki underground oynayıp sokak yarışı yaparmış gibi ağaçların arasından, dağların dibinden gidiyor.
atom bombasını geç. uçak hızlarınıda geç. uçaktaki modelleme ve grafiğe bak.
yapay zeka, patlama unsurları vb şeyler programlamacıya bağlı directx e değil.
DirectX 11'li destekli bir oyun...
- 1
- 2
Son sahne çok güzel olmuş bizede füze fırlatıyo :D Mükemmel bir oyun (Y)
Olsun ben yine de sevmedim ama DirectX 11 harkia bişey de oprogramcının beceriksizliği olduğu sürece isterse directx 55 olsun. Oynanabilirlik daha önemlidir benim için.
atom bombasını geç. uçak hızlarınıda geç. uçaktaki modelleme ve grafiğe bak.
yapay zeka, patlama unsurları vb şeyler programlamacıya bağlı directx e değil.
Google'a realtime uk yazın bakalım ne çıkacak :)
Evet sonunda 2008 diyor. Evet sadece Intro görüntüsü ve fizik oldukça zayıf, hiç bir uçak o kadar yüksek hızda öyle hamleler yapamaz, atom bombasını da beğenmedim uranyumun fisyonu uçağın hızının onlarca katı daha hızlı olur ve o uçak orada yanardı, ve patlama gerçekçi gözükmüyor şok dalgası da uçağı hiç etkilemiyor ve uçaklar diğer nesnelere dağlara o kadar yakın uçamazlar sanki underground oynayıp sokak yarışı yaparmış gibi ağaçların arasından, dağların dibinden gidiyor.Ben böyle bilimsel açıklama görmedim Haber Türk deki adamları geçtin
*************************BRAVO************************
MÜTHİŞ Bİ OYUNA BENZİYORN İSMİNİ BİLEN YOKMU ?
Grafikleri süper ayrıca çok gerçekçi biz oyun oynamıyormuşuz :)
oyunun video su bu her oyunda video larda grafikler felan abartılır ve oyun videosu ile oyunun alakası yokdur mesela battlefield 2 videosunda o savunma asla yapılmadı
emin olun bu oyunda da bu araçlar ile bu hareketleri yapamıcaksınız mesela
lord of the rings in videosunda balrog gandalf a kılıç ile indirip gandalf sopasını kaldırıyor ama oyunda öyle bir şey yok
Bu oyunun introsu olduğunu herkez biliyor... Yanlız bu oyun yapımı durdurulan yani iptal edilen bir oyun.... İsmini biliyordum ama şu anda aklıma gelmiyor... Artı Directx 11 nerden çıktı onu anlamadım bu video varken öyle bir şey yoktu bile... Nerden alınmışsa haebr yanlış olmuş... Hatta neden durdurulmuş keşke devam etse gibi yorumları sitelerden bulabilirsiniz...
Oyunun adı BattleForge`dir henüz çıkmamıştır.
Google yazdığınızda dikkat ettiyseniz Animation yani animasyon yazıyor. Arkadaş bizi kandırmaya çalışıyor veya biri onu kandırmış :) altında da They create 3D images......... yazıyor bilginize :)
dx11 harikalar yaratıyomuş. artık gtx3** serisi dx11 destekli olmak zorunda muahahA:D
- 1
- 2