mertgurkan sormuş:
oyuna giriyorum directx hatası alıyorum
Can't create bir şey fln filan
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: 0
Sistem Özellikleri:
sada
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
mertgurkan sormuş:
oyuna giriyorum directx hatası alıyorum
Can't create bir şey fln filan
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: 0
Sistem Özellikleri:
sada
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
Directx sürümünüzü güncelleyin. Ayrıca donanım ve yazılım olarak sistem özelliklerinizi belirtirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.
Bu sorun tüm oyunlarda da mı oluyor onuda yazın lütfen ve eltahir'in dediği gibi Directx'i güncellerseniz sorun ortadan kalkabilir.
başlat çalıştır a dxdiag yazın açılan yerde ekran sekmesine gelin daha sonra aşşağıda bulunan directxdraw hızlandırması, direct3D hızlandırması, agp doku hızlandırması bu 3 seçeneğide etkin yapın sorun çözülücektir
ya agp değilse :) driver sorunuda olabilir ekran kartıda olabilir sorun raporuu tam yazsaydın süper olursu birse oyunun içinde drict x kurulumu varsa onu kurarsanız sorun düzelebilir yeni oyunda olur genelde bu sorun bende yazı çıkmıyodu ama crysis oynarken insalar ve baı öbjeler gözükmüyodu drect x güncelledim sorun düzeldi :)
her oyunun içindeki genelde direkx olur onu kurmayı ihmal etmeyin aten bende yüklü diye yüklemezseniz sorun yaratır