Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda Nvidia 840m ve İntel HD4000 ekran kartları var.4-5 tane oyunum var ve bunların hiçbiri nvidia ile açmaya çalışınca açılmıyor ve hepsi hata veriyor.hepsinde de işte directx yok,directx yükle güncelle falan diyor.dxdiagda directx 11 sürümü var olarak gözüküyor.ekran kartını güncelledim.microsoft sayfasından directx vs. yükledim ancak intel hd4000 ü güncellemeye çalışınca sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyor.onunla ilgisi var mı yok mu bilmiyorum ama bu directx sorununu nasıl çözebilirim
Directx Sorunum
http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=35
Buradan indiri yüklermisin diretx'i birde hatanın resimini alabilirmiyim ?
İntel sürücün için ise. DEnetim masasından intel ve nividia sürücülerin sil. DDU ile intel ve nvidia kaldır. Sonra ilk güncel intel sürücüsünü son olarakta güncel nvidia sürücünü kur.
diğer 2 oyun da hiç açılmıyor zaten.bir diğer oyun da hatayı bulamadım da directx yükleyin falan diyordu.o microsofttaki şeyi defalarca yükledim ama sonuç değişmiyor
Önce bunları indirin
Sonra internet bağlantısını kesin. Denetim masasından intel görüntü sürücüsünü silin. Nvidia,geforce,phsx ne varsa kaldırın
Bunu indirin ve yükleyin. İntel ve nvidia seçip temizleyin.
Sonra ilk olarak verdiğim intel sürücüsünü
Sonrada nvidia sürücünü yükleyin ve oyunu nvidia denetim masasına girip 840M'e atayın