directx otomatik güncellenirmi? bendeki directx 9 oc nisan 1908'yüklenmiş ama son sürüm kasım 1908 de çıkmış. yeni sürümü indirip yükleyebilirmiyim? sakıncası varmı?
directx
Directx otomatik güncellenmiyor. Son sürümü indirip yükleyin, sakıncalı olmak bir yana, faydası olur.
ilginize çok teşekkür ederim mart 2009'u indip çalıştırdım ama teredüt ettiğim husus brovser kutusuna ne yazmam gerktiği? ben c diski program file işaretleyip çalıştırdım yanıldımmı? ayrıca ilk sürüm tarihini belirtirken 2008 yerine yanlışlıkla 1908 yazmışım.
Brovser derken tarayıcı mı yoksa kayıt yeri olarak mı soruyorsunuz tam anlayamadım fakat diretx i c program files dizinine kurmanız gayet normaldir.Bunda bir hatanız yok.Zaten sistem için önemli programları c diskine kurmak bence en geçerli yol.
brovser derken indirilen sürüm kutusunu açınca kayıt yeri olarak işaretlenecek kutuyu kast ediyorum.dediğinize göre en geçerli yolu uygulamışım.ilginize teşekkür ederim.
atomcanbrovser derken indirilen sürüm kutusunu açınca kayıt yeri olarak işaretlenecek kutuyu kast ediyorum.dediğinize göre en geçerli yolu uygulamışım.ilginize teşekkür ederim.Doğru yapmışsınız. Browse/Gözat butonunu kastediyorsunuz.