direksiyon ile oynanan oyunlar neler?

aduket.
28-09-2010, 22:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

arkadaşlar benim debriyajsız vitessiz pedal ve direksiyondan oluşan kontrollend bir direksiyonum var ben şimdi kulaklığımı takıp kendimi kaptırmak istiyorum bana oyun önerirmisiniz???

aduket.
28-09-2010, 22:54   |  #2  
OP Taze Üye
14 mesaj

underground 2 öneriyor arkadaşlarım ama sizin fikrinizi almak istedim chip online ailesi olarak...?

Feyk
28-09-2010, 23:03   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,269 mesaj

NFS SHİFT ,RACE DRİVER GRİD,DİRT,DİRT 2 falan filan direksiyonla oynanıyormu bilmiyorum oynanıyorlarsa iyi oyna bunları

panda34
29-09-2010, 02:02   |  #4  
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
Alıntı: feyk  
NFS SHİFT ,RACE DRİVER GRİD,DİRT,DİRT 2 falan filan direksiyonla oynanıyormu bilmiyorum oynanıyorlarsa iyi oyna bunları
GRID nasil oynuyorsunuz direksiyonla, direksiyonu hareket ettiriyorum en az 1 - 1.5 saniye direksiyonun komutlarini uyguluyor. Klavyede ayni garip gecikme var. Gerceklik bu mudur? Iyiki orjinal almamisim. alsaydim oyunu yapanlarin kafasinda kirmak isterdim DVD yi. GRID deki bu garip direksiyon gecikmesini baska fark eden var mi? gerceklikle alakasi yok bunun gercek hayatta 10 bin kilometreden fazla araba tecrubem var boyle bisey gormedim.

cbilgen13
29-09-2010, 02:10   |  #5  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,441 mesaj

call of duty - half life ve crysis

s.e.li.m
29-09-2010, 21:59   |  #6  
s.e.li.m avatarı
Yıllanmış Üye
192 mesaj
Alıntı: panda34  
GRID nasil oynuyorsunuz direksiyonla, direksiyonu hareket ettiriyorum en az 1 - 1.5 saniye direksiyonun komutlarini uyguluyor. Klavyede ayni garip gecikme var. Gerceklik bu mudur? Iyiki orjinal almamisim. alsaydim oyunu yapanlarin kafasinda kirmak isterdim DVD yi. GRID deki bu garip direksiyon gecikmesini baska fark eden var mi? gerceklikle alakasi yok bunun gercek hayatta 10 bin kilometreden fazla araba tecrubem var boyle bisey gormedim.
 Kardeş aldığın direksiyon sisteminin boyun milinin yan taraflarında bi yerde  ufak bi tepki ayarlama düğmesi olması lazım. Mesela benim yiğen de almış bi tane , boyun gövdesinde low-medium-high olmak üzere 3 seviyeli  bir tepki ayarlayacı düğmesi var. Ordan ayarlayabilirsin varsa. ;))

panda34
30-09-2010, 01:12   |  #7  
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
Alıntı: s.e.li.m  
 Kardeş aldığın direksiyon sisteminin boyun milinin yan taraflarında bi yerde  ufak bi tepki ayarlama düğmesi olması lazım. Mesela benim yiğen de almış bi tane , boyun gövdesinde low-medium-high olmak üzere 3 seviyeli  bir tepki ayarlayacı düğmesi var. Ordan ayarlayabilirsin varsa. ;))
GRID den baska hicbir oyunda bu durum yok, direksiyondaki tepki ayar dugmesini hic gormedim su ana kadar kullandigim hic bir direksiyonda. GRID deki bu gecikme zaten direksiyon ile ilgili degil, klavyede de ayni sorun var. Direksiyonum Logitech Driving Force GT PC-PS3, Test Drive Unlimited da oynuyorum onda hic sorun yok mukemmel.

aduket.
30-09-2010, 16:25   |  #8  
OP Taze Üye
14 mesaj

grid almayı düşünüorum inşallah bnm direksiyon da güzel olur.

aduket.
30-09-2010, 16:27   |  #9  
OP Taze Üye
14 mesaj

dirt oynanabiliyormu direksiyon ile bilen varsa yardımcı olabilirmi?

s.e.li.m
30-09-2010, 20:25   |  #10  
s.e.li.m avatarı
Yıllanmış Üye
192 mesaj

Evet oynanabiliyor. Yani bende DİRT 2 var , onda direksiyonla oynayabiliyordum ama gerçekten çok zor. Rally yarışı olduğundan zorlanıyorsun , tabi şahsi görüşürüm. Tuş kombinasyonunu şöyle ayarlıyoursun . Mesela sola dönüş için direksiyonu bir defa sola çevirmen yeterli oluyor . Zaten aktif olduğunda orda kontrol tuşunun değiştiğini göreceksiniz.