dırex 11 ın cıktıgını bu sıteden duydum ama nerden ındırecegımı bulamadım ekran kartım dırext 11 ı destek lıyor . atı hd 2600 xt dd3 1gb ekran kartım var ...
dırext 11 yukledıgımde oyunlardakı grafıklerde duzelme olurmu bunuda ogreneyımde .
direx 11 nerden bulabılırım
yanlız ben oyunları yuklerken . dırext lerı kendım yukledım elle 11 degıldı yalnız . ben dirext 9 ve 10 u yuklemıstım 11 sımdı ıptal olmusmudur ?
ayrıca wındows7 ultımate yuklu 32 bıt
arkadasım senın karnınmı agrıyor ne flootu ben bırda mesaj sayımı arttırınca paramı verıyorlar ne bıcım laf .. cevap vermek ıstemıyorsan sus sankı sılah zoru ıle cevap yazıyon .
win vista ve 7'de en son sürümlerle birlikte eski dx'lerde bulunur, sen elle yüklediğinde onları güncelleştiriyorsun. 11e hiçbişey olmaz, o duruyor hala;)
sagolasın kardesım bılmedıgımız ıcın . bılmemek degıl ogrenmemek ayıp bazı arkadaslar ogrenmek ıcın soru soranlara floot yapıyorsunuz dıye seslenuıyor sankı mesaj sayımı arttırınca bana para verıyorlar .
bazı kısıler flootun anlamını bılmıyor . floot aynı konuda arka arkaya cevap yazmaktır . oysakı benım ustume bırı yorum yazmamıssa mesajımı edıtleyerek ustune yazarım ... sayın cok bılmıs bazı arkadaslarrrr . flot budur . floot soru soran kısıye denmez.
Önemli olan Windows 7'nin veya MSND'den DirectX güncellemen değil arkadaşım. Önemli olan oyunun DirectX 11 kodları ile yazılmış olması. Bildiğim kadarı ile Colin DIRT 2, Sacred 2 vs gibi oyunlar yakında DirectX 11 desteklerini piyasaya sürecekler.
Ayrıca HD2600XT modelleri DirectX 10 desteği veriyor. Piyasada sadece ATI 5800 Series ekran kartları DirectX 11 desteği veriyor malesef. Üretici firmanın sitesinden Ekran kartının özelliklerini kontrol etmeni tavsiye ederim
Pazardan 1 kilo alsan yeter hd 2600 dx12 bile destekler almışken 1 kilo da dx12 al geleceğe yatırım yapmış olursun.