Dirt 3 ü torrentden indirmiştim oyun içi loading ekranlarında çok bekliyordu.Sırf bu yüzden sildim oyunu.Orjinal alıcam ama bu sorun yine olur mu?
Dirt 3 Hakkında
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
578 mesaj
OP Yıllanmış Üye
578 mesaj
OP Yıllanmış Üye
578 mesaj
Benim bahsettiğim oyunu yükleme değil dediğim gibi oyun yüklü oyuna girip yarışın açılma süreci çok uzun.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
DiRT 2 ve DiRT 3 orjinal olarak elimde mevcut yüklenirken uzun sürmesi normal sayılır sonuçta DVD'den aktarma yapıyor alışmışsınız torrent oyunlara yavaş gelir tabi ki. Oyun içi yükleme sürelerine gelirsek her ikiside oldukça kısa.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Ben de dirt3 ten 4 tane aldım. Tanesi 4.99TL imiş bimeks te hepsini topladım. ))))
OP Yıllanmış Üye
578 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
OP Yıllanmış Üye
578 mesaj
Bugün Teknosaya gittim baktım kalmamış aklıma depolarında var mı diye sormak aklıma gelmedi yarın gidip sorucam.Olmazsa benim yeğenede aldırdım elinden alırım oyunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
Bugün Teknosaya gittim baktım kalmamış aklıma depolarında var mı diye sormak aklıma gelmedi yarın gidip sorucam.Olmazsa benim yeğenede aldırdım elinden alırım oyunuYeğeniniz oyunu kurduysa, problem olacaktır. D&R varsa bulunduğunuz yerde oradanda alabilirsiniz fiyat olarak oldukça uygun şu an.