Oyunu kurmaya çalışıyorum aşağıdaki resimde görünen hatayı alıyorum önceden kurduğum da problem olmamıştı formattan önce sebep nedendir bilen varsa yardımcı olsun eyvallah :)
Dirt 3 Kurulum Hatası Sorunu ??
ad-aware casus yazılımlara karşı program kuruluysa devre dışı bırak öyle kur
Oyunu kurmaya çalışıyorum aşağıdaki resimde görünen hatayı alıyorum önceden kurduğum da problem olmamıştı formattan önce sebep nedendir bilen varsa yardımcı olsun eyvallah :)Setupdan kurmayın dirt 3 image'nin ya da nerden kurulum yapıyorsanız setup yerine dosyaları görüntülemek için klasörü aç deyin içinde game.exe isminde bir dosya var ordan kurulum yaparsanız hiç bir sorun yaşmazsınız. Bizzat kendim denedim.
Arkadaşlar bende de aynı problem var game.exe den deniyorum Media1.cab. diye bir hata alıyorum.Normal setupta arkadaşla aynı problemi yaşıyorum. Bilenlerin yardımını bekliyorum. Teşekkür ederim
bende de hata veriyordu ancak game.exe den sorunsuz şekilde kurdum he sunu dene ben dvd içeriğini bir klasöre çıkarmıştım belki o şekilde kurabilirsin game.exe den.
arkadasım nasıl halletın burayada bı acıklama yapsan olmazmı
Nasıl çözdüğünü tam olarak anlatabilirmisin..
Setupdan kurmayın dirt 3 image'nin ya da nerden kurulum yapıyorsanız setup yerine dosyaları görüntülemek için klasörü aç deyin içinde game.exe isminde bir dosya var ordan kurulum yapabilirsiniz
Aynı sorun bende VAR YARDIM bekliyoruz admin abiler...
ARKADAŞLAR SELAM PLATFORMDA YENİYİM ŞİKAYET YAZMA BÖLÜMÜNÜ BULAMADIM O YÜZDEN YORUM YAPIYORUM. BUGUN DIRT 4 İNDİRDİM FAKAT SETUP YAPARKEN Bİ KAÇ DİZİ HATA VERDİ BU KONULAR HAKKINDA FAZLA BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM AMA TAHMİNİMCE EKSİK DOSYALAR YÜZÜNDEN HATA VERİYOR 'TAMAM' BUTNONUNA BASTIKÇA 2-3 TANE DAHA HATA VERDİ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
ARKADAŞLAR SELAM PLATFORMDA YENİYİM ŞİKAYET YAZMA BÖLÜMÜNÜ BULAMADIM O YÜZDEN YORUM YAPIYORUM. BUGUN DIRT 4 İNDİRDİM FAKAT SETUP YAPARKEN Bİ KAÇ DİZİ HATA VERDİ BU KONULAR HAKKINDA FAZLA BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM AMA TAHMİNİMCE EKSİK DOSYALAR YÜZÜNDEN HATA VERİYOR 'TAMAM' BUTNONUNA BASTIKÇA 2-3 TANE DAHA HATA VERDİ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.